Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved ETS Medisinske Senter
Følte meg ikke sett
Lege: Katrine Flaatten Børseth SkrevetFikk litt dårlig inntrykk av hennes empatiske evner, når hun leste flere meldinger på smartklokke mens jeg forklarte situasjonen min.
Uinteressert
Lege: Johannes Ewald Rothenpieler SkrevetVentet to uker på time for grusom ryggvonde. Var inne 5 minutter. Ingen øyekontakt. Ingen henvisning til røntgen eller medisin. Totalt uinteressert.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Johannes Ewald Rothenpieler SkrevetDr Rotenpieler tar seg tid. Han lytter til deg som pasient. Du føler at han prøver å finne årsak til en lidelse og kommer med velmenende råd både når det gjelder livsstilsendring og mental helse. Jeg føler meg alltid så ivaretatt når jeg besøker ham.
Initiativrik og følger opp
Lege: Katrine Flaatten Børseth SkrevetKatrine er lyttende, nøye og handlekraftig. Kommer raskt til og får adekvat behandling.
Glad for å ha byttet fastlege da behandlingen går mye enklere og ingen utfordringer med språk eller kjennskap til norske regler. Anbefales 🙂👍
Rolig og trygg lege
Lege: Johannes Ewald Rothenpieler SkrevetOpplevdes som en trygg, flink og rolig lege. Vi valgte ham som fastlege for vår sønn, etter en akutt situasjon hvor vi måtte med ambulanse til Harstad. Foreldrene ble tatt på alvor, og gutten ble nøye undersøkt.