Johannes Ewald Rothenpieler
- Allmennmedisin
- Fysikalsk medisin og rehabilitering
Tilleggskompetanse
Han følger ikke opp behandlingen. Informerer ikke om prøvesvar. Snakker bort tiden og føler ikke at jeg får helhetlig hjelp.
Tar bredt spekter av blodprøver - bra.
Bestandig langt etter timeplanen- med påfølgende dårlig tid når jeg endelig kommer inn.
Ventet to uker på time for grusom ryggvonde. Var inne 5 minutter. Ingen øyekontakt. Ingen henvisning til røntgen eller medisin. Totalt uinteressert.
Dr Rotenpieler tar seg tid. Han lytter til deg som pasient. Du føler at han prøver å finne årsak til en lidelse og kommer med velmenende råd både når det gjelder livsstilsendring og mental helse. Jeg føler meg alltid så ivaretatt når jeg besøker ham.
Opplevdes som en trygg, flink og rolig lege. Vi valgte ham som fastlege for vår sønn, etter en akutt situasjon hvor vi måtte med ambulanse til Harstad. Foreldrene ble tatt på alvor, og gutten ble nøye undersøkt.
Har brukt han som fastlege i flere år. Kort ventetid på legetime. Han henviser videre ved behov. Lytter og tar deg på alvor. Litt distre, og kan bruke litt lang tid under konsultasjonen.