Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved ETS Medisinske Senter
Hyggelig og effektiv
Lege: Katrine Flaatten Børseth SkrevetTok seg god tid til å vurdere min situasjon. Stilte gode åpne spørsmål slik at det ble lett å beskrive mine symptomer og etterhvert konkludere med nødvendige tiltak.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Karoline-Sophie Bergesen SkrevetScorer 10/10. Hun ser pasientene sine, og følger opp. Empatisk og tilstedeværende. Helsevesenet trenger flere som Karoline. Skaper trygghet, og lytter. Et ordentlig medmenneske!
Konsultasjon uten nestekjærlighet.
Lege: Gunnar Smith Andersen SkrevetSmith Andersen har vært min fastlege i 10-12 år.
Ble bestandig tatt godt i mot og følte meg ivaretatt av han. Litt stille personlighet, flink til å ta et brett spekter av prøver, følge svarene opp med behandling og henvisninger. Ved mine siste besøk har jeg ikke fått noen hjelp, føler meg som en byrde og hans omtanke for meg er forsvunnet. Har ikke satt seg inn i epikriser fra spesialister han har videresend meg til. Tar ikke spesialistenes forslag til behandling til følge, når han har brukt opp timen min på å lese epikriser han skulle ha gjort fortløpende. Føler meg nå liten og maktesløs i møte med han.
Lytter ikke, blir klein av kvinnehelseproblemer og psykisk helse
Lege: Cian Krogstad SkrevetKan ikke snakke om psykisk helse med, samt hjelp til kvinnehelse relaterte problemer så blir han flau og svarer nesten ikke, tør ikke se deg i øynene. Får ikke hjelp, blir ikke trodd. God lege før, men forandret seg veldig for caet halvt år siden. Blitt mer sur og vanskelig, opplever det som å ikke kunne betro seg til fastlegen som en veldig dårlig ting
Dyktig lege
Lege: Gunnar Smith Andersen SkrevetKunnskaprik og dyktig lege som tar meg på alvor. Svært tilfreds med oppfølging av mitt barn hvor han har bidratt på en uvurdelig måte med å være samordnet med spesialisthelsetjenesten og oss.