Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved ETS Medisinske Senter
Kjempefornøyd
Lege: Johannes Ewald Rothenpieler SkrevetHan tar seg tid til pasient, er flink til å følge opp og strekker seg langt i å finne årsak-sammenhengsforklaringer. Utrolig dyktig i sin jobb. Anbefales..
Utmerket Lege
Lege: Gunnar Smith Andersen SkrevetHar bare vært på en time men fikk hjelp på flere problemer jeg har hatt i mange år. Kunne ikke tenkt mæ å bytte til noen andre.
Føler med godt ivaretatt
Lege: Johannes Ewald Rothenpieler SkrevetEn lege med lang erfaring og jeg føler meg veldig godt ivaretatt.
Han gir god veiledning til selvhjelp der det er mulig. Og henviser videre når det er nødvendig.
En lege som bryr seg.
Lege: Johannes Ewald Rothenpieler SkrevetHar hatt Rothenpieler som fastlege siden han startet i sin legepraksis ved Skånland legekontor. Har fra første møte med legen følt stor grad av tillit til han som fagperson. Han har allsidig erfaring som lege, og setter sin ære i å være oppdatert som fagperson.
Rothenpieler har fulgt meg opp som pasient langt ut over det jeg har kunnet forvente, og dette uten unødvendig ventetid.
En å ha tiltro til
Lege: Erik Arild SkrevetHan er lyttende og stiller kriske spørsmål slik at du må tenke gjennom problemstillingen. Følger opp og tar regelmessige prøver, og følger event. endringer raskt. skaffer seg kompetanse, og sender til spesialist raskt når det kreves. Jeg stoler på han og jeg vet at han tar meg på alvor . Min normale besøkshyppighet er en til to ganger i året. En lege å absolut å anbefale.