Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordlys legesenter
Rolig og flink til å lytte
Lege: Øystein Rønbeck SkrevetHan har vært min fastlege i flere år og jeg er veldig fornøyd med han. Han er rask og effektiv. Faglig oppdatert og flink til å lytte. Han tar pasienten på alvor og har empati for andre mennesker. Man føler seg virkelig godt ivaretatt. Kommer ikke til å bytte fastlege.
ANBEFALES.
Fantastisk
Lege: Tom Kenneth Johansen SkrevetAnbefaler Tom Kenneth som fastlege, profesjonell og dyktig. Tar seg god tid til sine pasienter og lytter.
Behagelig og faglig dyktig
Lege: Tom Kenneth Johansen SkrevetTar tid til sine pasienter, og tar de på alvor. Han er en faglig dyktig lege. Som samarbeider godt med pasienter, og hører på pasienten. Han lar pasienten komme med sine egen meninger også, og finne sammen en løsning. Du føler deg trudd og ivaretatt i timene. Er også flexibel.
God oppfølging
Lege: Synnøve Vullum SkrevetLegen følger opp meg som pasient, og har kontroll på situasjonen fra gang til gang. Hun er lyttende, og åpen. Klar og tydelig kommunikasjon.
Misfornøyd
Lege: Øystein Rønbeck SkrevetMitt første møte med han var på kontroll etter fødsel, hvor JEG måtte fortelle han hva som gjøres på disse kontrollene. Blir mer og mer misfornøyd for hver gang. Ikke ordner han resepter som avtalt heller. Skulle veldig gjerne byttet, men fult over alt.