Nordlys legesenter

Thomasbakkveien 9513 Alta

Siste vurderinger av behandlere ved Nordlys legesenter

Den beste legen :-)

Lege: Tom Kenneth Johansen Skrevet

En meget hyggelig lege,liketil,som man har kjent hverandre bestandig.føler att jeg blir tatt på alvor hos han.lett og prate med,og forståelsesfull.man gruer seg ikke til å gå til han t legetime:-)ellers er det god service hos dæm i resepsjonen.blid og hyggelig.

Fantastisk lege!

Lege: Arve Østlyngen Skrevet

Meget dyktig både faglig og på kommunikasjon. Lytter til pasient, forklarer diagnose og begrunner behandling så man forstår og føler seg trygg.

perfekte legen

Lege: Øystein Rønbeck Skrevet

Har hatt en del forskjellige fastleger, å den jeg hadde før Rønbeck var alltid borte eller opptatt, så da jeg byttet til Rønbeck å hadde min første time, så tok han virkelig tid til og bli kjent med deg som pasient, tok en del tester for å få oversikt, virker veldig profesjonell, ringer på kvelden når han har resultater fra prøver og tester og kommer med råd og behandling på en veldig profesjonell måte. hører på deg, tror på deg å ser deg i øynene når man prater, ikke i tastauret. virkelig empatisk! ANBEFALES!

Flink til å "se" meg

Lege: Øystein Rønbeck Skrevet

Jeg har et godt inntrykk av Rønbeck. Han tok seg tid, så meg i øynene når vi pratet, og skrev ikke noe på pc'en før vi var ferdig å prate. Følte at jeg ble tatt på alvor, og at legen hadde fokuset rettet kun mot meg.

Anbefales ikke.

Lege: Øystein Rønbeck Skrevet

Distre og glemmer å gjøre de tingene som blir avtalt gang på gang.