Helsebygget Legesenter DA

Dampsagveien 2-4, oppgang A3, 2. etg 2000 Lillestrøm

Siste vurderinger av behandlere ved Helsebygget Legesenter DA

arrogant og lite kunnskap

Lege: Silje Elisabeth Pedersen Skrevet

Pedersen er lite interessert i "vanlige " tilstander som hjernerystelse, krystallsyke, lavt stoffskifte. Alltid beskjed om at det ikke er noe å bry seg om. Ved hjernerystelse var det bare å drive som før, bare ikke se på pc èn uke. Krystallsyke virket helt ukjent, mener det ikke er noen grunn til å være sykemeldt for slikt. Lavt stoffskifte er nok bare angst. Får følelsen av å være hypokonder og at dette ikke var noe å komme for. Har derfor måtte benytte meg av Volvat underveis i Pedersen-perioden. Har nå til slutt byttet fastlege.

Robot-lege

Lege: Silje Elisabeth Pedersen Skrevet

Silje er veldig kort og viker "avstumpet". Virker lite empatisk, snakker fort og virker som hun vil ha deg fortest mulig ut. Har aldri sett henne smile.
Slapper ikke av hos henne, og føler meg ikke ivaretatt.

Har fått sykemelding når jeg har trengt det, men er på utkikk etter ny fastlege da jeg trenger å føle at jeg blir ivaretatt og at jeg snakker med et menneske og ikke en robot.

Beste

Lege: Azita Farnoush Skrevet

Hun er veldig flink og diktig lege hun lytter godt og gir riktig medisin har god ansikt utrykkr. Gir deg nok tid ,Hva som helst! interesserer og lytte det er da du kan snakke mye og snakke om ting du har lyst Legg opp til diskusjon Da blir man altid veldig godt følget veldi høflig person.

Veldig fornøyd.

Lege: Silje Elisabeth Pedersen Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med å ha henne som min fastlege.
Føler meg veldig godt ivaretatt og at hun tar seg tid til meg. Kan virkelig anbefale henne

Den beste fastlegen jeg har hatt

Lege: Azita Farnoush Skrevet

Vennlig og behagelig fremtreden. Legen inngir tillit og trygghet for å bli fulgt opp på beste måte. Alltid hjelpsom. Henviser til spesialist ved behov. Gir raske tilbakemeldinger via SMS - både på blodprøver og svar fra speisalister/røntgen.
Tonen i resepsjonen har blitt mye bedre etter hvert - både med hensyn til imøtekommenhet og vennlighet.
Tidligere var det lang ventetid å få telefonisk kontakt. Nå vet jeg ikke hvordan det er - siden jeg kun bruker SMS. Enkelt og greit.