Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsebygget Legesenter DA
ikke anbefales
Lege: Snorre Osmund Bjaanæs SkrevetVeldig dårlig som spesialist. Ikke anbefales. Det ser ut at han har lite erfaring og veldig lite kompetanse som lege. Ikke så hyggelig heller.
Følger opp på en flott måte
Lege: Azita Farnoush SkrevetFantastisk lege som ser deg. Denne dama sitter ikke å ser inn i PC’n når hun snakker med deg. Hun kommer i tillegg med spørsmål om hvordan du har det, og lurer på om alt har vært bra, siden siste legebesøk. En lege som faktisk virker.
Fantastisk lege
Lege: Silje Elisabeth Pedersen SkrevetVeldig fornøyd med Silje, som fastlege. Dyktig og flink med kronisk sykdom.
Hun er flink til å lytte, hjelpe og bruker god tid og er alltid kjempe hyggelig og hjelpsom.
Har aldri følt at jeg ikke blir tatt seriøst og jeg er veldig fornøyd med god oppfølging.
Kan virkelig anbefale Silje som fastlege! En av de beste 👍🏼
Har aldri hatt en bedre lege
Lege: Azita Farnoush SkrevetHadde aldri bytt fastlege hvis ikke hadde flyttet. Er ekstremt fornøyd. Hun virkelig ser og lytter til en. Får time kjapt hvis man trenger det, og hun sender resept/henvisninger /resultater med en gang. Har til og med fått prøveresultatene per SMS på kveldstid. Ønsker også å gi personellet i labben skryt. Veldig trivelige og flinke. Ble veldig godt ivaretatt alle de ganger jeg måtte dit for prøver. Tusen takk for denne tid. Jeg kommer å savne er alle 😊
Trygg
Lege: Azita Farnoush SkrevetMensklig,forståelsesfull,rolig og avslappet.
Hun har tid til å forklare pasienten om sykdommen og veilede vidre.en glede ågå til henne hver gang.