Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsebygget Legesenter DA
Veldig bra lege!
Lege: Azita Farnoush SkrevetDr. Farnoush har vært den beste fastlege jeg har hatt. Hun lytter og stiller spørsmål og tar på alvor. Empatisk og dyktig. Jeg har aldri hatt problemer å få time raskt.
Empatisk men surrete
Lege: Azita Farnoush SkrevetJeg har hatt Azita som fastlege i over ett år, men har nå byttet.
Jeg har til tider vært veldig fornøyd, men har også hatt noen dårlige opplevelser. Blant annet da jeg hadde smerter ved urinering pga tørrhet medikamenter, hvorpå hun spurte om jeg ikke kunne tisse i dusjen?
Jeg lærte på egenhånd at man kunne sjekke hvordan medisinen jeg går på tas opp i blodet, for å se om dosen er riktig. Ting jeg mener burde følges opp når jeg ofte tok opp at jeg ikke merket noen bedring. Empatisk og flink, men noe tafatt angående min psykiske sykdom.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Azita Farnoush SkrevetAzita er den første legen jeg noensinne har hatt som faktisk tar seg tid til å lytte til hva jeg sier, hun er omsorgsfull og jeg har full tillit til henne
Uempatisk og uinteressert
Lege: Snorre Osmund Bjaanæs Skrevet"Er arrogant" har blitt brukt tidligere, og er noe jeg også kan si meg enig i. Virker ikke interessert i å finne ut hva som feiler (eller tar ikke problemet alvorlig), men kjører likevel en del tester og også noen som kan var ganske sikker på ikke var nødvendig. Så det skal han ha tommel opp for.
Likevel er det en følelse av lite empati, og til tider å bli gjort narr av . Jeg tror at legen har en form for humor som jeg helt ikke skjønner meg på som gjør at jeg sikker igjen med de nevnte meningene, men en lege bør ta ting på alvor og være forståelsesfull og ha god kommunikasjon.
Flink og oppmerksom fastlege
Lege: Azita Farnoush SkrevetHele familien på fire har nå hatt Azita som fastlege i litt over et år og vi er veldig fornøyde. Vi har ikke hatt problemer med å få time og det er sjelden vi må vente utover oppsatt time. En dyktig fastlege som jeg har full tillit til. Azita er min første kvinnelige fastlege og som mann ønsket jeg egentlig å fortsatt ha en mannlig fastlege. MEN jeg vil ikke bytte nå og kan si at Azita er den beste fastlegen jeg/vi har hatt.