Helsebygget Legesenter DA

Dampsagveien 2-4, oppgang A3, 2. etg 2000 Lillestrøm

Siste vurderinger av behandlere ved Helsebygget Legesenter DA

ikke noen spesielt

Lege: Azita Farnoush Skrevet

hvis man skal få time , mest hun er ikke ledig time , eller har student , man føler seg som labormus . hvis man skal snake med henne , kan ikke snake direkte.

Overhode ikke fornøyd!

Lege: Snorre Osmund Bjaanæs Skrevet

Han virker uinteressert, er arrogant, snakker nedlatende og hører ikke på pasienten. Han tar seg heller ikke tid og bruker mere tid på å få pasienten ut, enn å hjelpe. En mann med få ord og lite nyttig å si.

Grei lege, ikke så hyggelig legesenter

Lege: Azita Farnoush Skrevet

Legen er flink nok, men det er litt surr med å bestille time, lang ventetid på telefon (til tider), de i resepsjonen opplevdes som lite hyggelig, og virket ikke som om de hadde kontroll på hva som skulle betales og ikke betales. (Dette var en av de faste, ikke vikar)

De har en SMS timebestillings sak på nettsidene sine, jeg sendte en forespørsel for snart 1 uke sidne, forsatt ikke noe svar. Og det koster 6kr pr mottatt melding.

Flink og effektiv

Lege: Silje Elisabeth Pedersen Skrevet

Utrolig flink lege som tar seg tid, er seriøs og er veldig forståelsesfull. Jeg har 100 % tillit til Silje, hun har kvaliteter som egner seg veldig godt for et legeyrke. Savner henne alltid når hun er borte fra permisjon.

Helt enestående!

Lege: Silje Elisabeth Pedersen Skrevet

Silje er den første legen jeg har følt 100% tillitt til. Hun er fantastisk med barna mine og tar seg god tid. Anbefaler henne på det sterkeste!