Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsebygget Legesenter DA
uinteressert
Lege: Silje Elisabeth Pedersen SkrevetDet var lett å få time så det går på plusskontoen. Ved forrige legetime var også Silje normalt imøtekommende.
Men siste gang virket hun uinteressert og brøt i tillegg tilliten grovt. Hun ba meg komme tilbake for neste time på et tidspunkt hun har gått ut I permisjon, uten å informere meg om dette.
ikke anbefalt
Lege: Snorre Osmund Bjaanæs SkrevetJeg har hatt han som fastlege i ca. 3 år, men ikke vært mye hos han. Sier lite, man må dra informasjon ut av legen. Lytter ikke på beskrivelse av symptomer/problem. Har ikke lest seg opp på pasientloggen ved oppfølgingsmøter og stiller dermed spørsmål helt utenfor aktuellt tema. Virker rett og slett uinteressert. Til tider "flåsete" kommentarer. Synes ikke legen inngir tillit og kan ikke anbefale legen ti andre.
Er iferd med å skifte til annen fastlege
Snill og ordentlig
Lege: Azita Farnoush SkrevetLitt travel, men hyggelig og empatisk. Har opplevd at jeg ble tatt på alvor og blitt henvist videre til undersøkelse når det har vært nødvendig. Det har heller ikke vært vanskelig å få time hos henne.
skeptisk
Lege: Snorre Osmund Bjaanæs SkrevetJeg var ikke fornøyd med denne legen. Arrogant og distansert. Jeg har byttet.
Fantastisk lege
Lege: Silje Elisabeth Pedersen SkrevetSilje er slik en fastlege skal være. Jeg har full tillit og åpenhet med henne, hun er faglig dyktig, henviser videre, tar alle forespørsler på alvor. Vil aldri bytte!