Helsebygget Legesenter DA

Dampsagveien 2-4, oppgang A3, 2. etg 2000 Lillestrøm

Siste vurderinger av behandlere ved Helsebygget Legesenter DA

Dyktig og trygg

Lege: Snorre Osmund Bjaanæs Skrevet

Nå har jeg gruet meg til å gå til fastlegen fordi det er flere som skriver at han mangler empati. Jeg opplevde at han tok meg seriøst, var kunnskapsfull og imøtekommende. Kanskje han er litt direkte, men hvem vil vel ikke at legen sin skal si det som det er? Hos fastlegen jeg hadde før jeg flyttet følte jeg meg ikke like godt ivaretatt.

Lettkrenkede bør kanskje gå et annet sted. Jeg blir hos Bjaanæs for han er dyktig!

Tusen takk for utrolig god hjelp!

Lege: Snorre Osmund Bjaanæs Skrevet

Jeg opplever at jeg er i trygge hender, og Snorre Bjaanæs har gitt meg et bedre liv med sin kunnskap. Det er viktig med tillit til sin lege, og det har jeg til 100%.

Mangler kunnskap om psykisk helse

Lege: Snorre Osmund Bjaanæs Skrevet

Dette er en lege som er flink når det gjelder fysiske ting. Han tar deg på alvor, er kunnskapsrik, og sender deg videre eller sjekker det opp hvis han er usikker på noe. Ingenting å utsette på han der.

Når det kommer til psykisk helse, så opplevde jeg at det var helt motsatt. Og jeg er fristet til å si at han kan være direkte skadelig. Ikke godt å si om det kommer av manglende interesse og kunnskap om emnet, eller om det rett og slett handler om mangel på empati.

Jeg forventer absolutt ikke at en fastlege skal fungere som psykolog, men det er viktig at han/hun i det minste sitter på basiskunnskap nok til å kunne innhente relevant informasjon fra et menneske som sliter, og bruke dette til å skrive en ordentlig henvisning.

Uansett, så råder jeg mennesker som sliter psykisk til å finne seg en annen fastlege. Jeg skulle ønske jeg hadde visst dette tidligere. Det hadde spart meg for ekstremt mye energi og ikke minst penger.

ok lege men enig at han er litt usympatisk

Lege: Snorre Osmund Bjaanæs Skrevet

anbefaler denne klinikken da det er som regel enkelt å booke time. Snorre som lege er kompetent. Men har inntrykk at han noen ganger ikke tar det jeg mener på alvor, og har avist mine ønsker om å ta ulike prøver.

Strålende fastlege

Lege: Silje Elisabeth Pedersen Skrevet

Føler jeg er i gode hender. Trygg og kunnskapsrik.
Tar meg seriøst som pasient.
Synes hun er interessert i meg som person og har et ønske om å hjelpe meg med mine plager.