Trekanten legesenter

Vågsbygd Ringvei 100B 4621 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Trekanten legesenter

god lege

Lege: Anders Øgrey Brandsdal Skrevet

han lyttter han sier som ting er han girseg ikke før han finner ut hva som er galt ung og lovende

Fantastisk

Lege: Kenneth Undhjem Skrevet

Han har tid til hver enkelt. Diskuterer og forklarer. Tar seg tid til å lytte. Følger opp sykdommer og prøver. Kjenner at kronisk sykdom er lettere å akseptere etter jeg byttet til han

Flink lege

Lege: Anders Øgrey Brandsdal Skrevet

Kan virke litt stresset til tider, men er egentlig en dyktig lege som har interesse av å hjelpe deg på best mulig måte. En får raskt time og han følger deg bra opp. Tenker at han bare trenger mer erfaring som fastlege i en travel og hektisk hverdag.

Trygg og lyttende fastlege

Lege: Kenneth Undhjem Skrevet

Veldig faglig flink lege, som tar seg tid til å lytte til sine pasienter. Føler meg alltid trygg på at han velger behandling som er den beste for meg. Han er i tillegg en trygg samtalepartner. Et stort pluss er at han hilser alle sine pasienter velkomne med å ta dem i hånden, på den måten føler du deg sett.

Lytter

Lege: Kenneth Undhjem Skrevet

Har bare vært hos denne legen en gang , men sitter igjen med en følelse av å bli sett , lyttet til . Han tar deg seriøst , og lytter til det du har å si. Spurte meg hva jeg mener om ting i tillegg til at han sa sin mening om det , sammen finner vi en løsning begge er fornøyd med.
Nå kan jeg glede meg til å dra til fastlegen . Endelig blir jeg sett !