Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Trekanten legesenter
Fantastisk
Lege: Kenneth Undhjem SkrevetHan har tid til hver enkelt. Diskuterer og forklarer. Tar seg tid til å lytte. Følger opp sykdommer og prøver. Kjenner at kronisk sykdom er lettere å akseptere etter jeg byttet til han
Flink lege
Lege: Anders Øgrey Brandsdal SkrevetKan virke litt stresset til tider, men er egentlig en dyktig lege som har interesse av å hjelpe deg på best mulig måte. En får raskt time og han følger deg bra opp. Tenker at han bare trenger mer erfaring som fastlege i en travel og hektisk hverdag.
Trygg og lyttende fastlege
Lege: Kenneth Undhjem SkrevetVeldig faglig flink lege, som tar seg tid til å lytte til sine pasienter. Føler meg alltid trygg på at han velger behandling som er den beste for meg. Han er i tillegg en trygg samtalepartner. Et stort pluss er at han hilser alle sine pasienter velkomne med å ta dem i hånden, på den måten føler du deg sett.
Lytter
Lege: Kenneth Undhjem SkrevetHar bare vært hos denne legen en gang , men sitter igjen med en følelse av å bli sett , lyttet til . Han tar deg seriøst , og lytter til det du har å si. Spurte meg hva jeg mener om ting i tillegg til at han sa sin mening om det , sammen finner vi en løsning begge er fornøyd med.
Nå kan jeg glede meg til å dra til fastlegen . Endelig blir jeg sett !
Stressende lege
Lege: Anders Øgrey Brandsdal SkrevetHan snakker fort og virker som han går gjennom en sjekkliste over symptomer istedenfor å høre på hva pasienten forteller av symptomer og opplevelser.
Maser om og om igjen om hvor farlig visse medikamenter er, selv om man har hørt det hver gang tidligere.
Jeg ble stresset av å ha time hos han.
Hadde han ikke bare vært vikar for min opprinnelige fastlege, så hadde jeg byttet men jeg holdt ut og er glad min vanlige lege er tilbake.