Trekanten legesenter

Vågsbygd Ringvei 100B 4621 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Trekanten legesenter

Fantastisk lege

Lege: Luiz Gustavo Revollo Saucedo Skrevet

Har bare gode opplevelser å fortelle om. Han hører deg og tar på alvor det du mener plager deg i kroppen. Han prøver alltid å gi deg den følelse at det var verdt å komme. Tar god tid for å folklare og er åpen for å finne forskjellige løsninger enn å gi deg piller som mange andre leger gjør.
Desverre har jeg flyttet fra Kristiansand og måtte bytte, Hadde tatt med min lege om det var mulig.
Anbefales på det sterkeste !
Takk for at du bryr deg om oss Gustavo! Lykke til!

Over all forventning!

Lege: Jostein Klungsøyr Woje Skrevet

Den beste fastlegen jeg har hatt, utvilsomt. Hele min familie har byttet over og er like fornøyd.
Jeg føler mange leger er mer opptatt av av tittelen sin fremfor å hjelpe andre mennesker. J. Woje er definitivt ikke en av de. Flink, ydmyk, tydelig, fair, empatisk og genuint interessert i pasienten. Takknemlig for å ha han som fastlege.

Alt en lege skal være!

Lege: Kenneth Undhjem Skrevet

Kenneth lytter, til deg, SER deg, hører på deg, tar deg på alvor og er tilgjengelig for deg! Han forklarer ting på en forståelig måte, (tegner gjerne litt også)
Han er fantastisk med barn også, og spør om lov til å kjenne her og der, så barnet ikke blir forskrekket på noe vis.

Perfekt lege!!

(Legesekretærene er også supre her!!)

Lite tilstede

Lege: Miriam Stensrød Skrevet

Ok lege,men for lite tilstede til å være fastlege.Når jeg bestiller time blir jeg støtt og stadig sendt til andre leger på legesenteret..noen ganger uten å få beskjed om det..meeget irriterende!

Misforøyd

Lege: Miriam Stensrød Skrevet

Etter 3 år med betennelse i begge hoftene har jeg ennå ikke fått henvisning for å finne ut hva som er galt, så da måtte jeg ta saken i egne hender. Noterer vondtene, men gjør lite for å hjelpe.