Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Erfaren, trygg og støttende

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Jeg har hatt Lahna som min lege siden 2007 og har vært veldig fornøyd. For 8 år siden ble jeg alvorlig syk, måtte ha tøff behandling og har hatt mange utfordringer siden. Uten Lahna tror jeg ikke at jeg hadde klart å stå i 100% jobb nå. Hun er veldig forståelsesfull og støttende og det har vært viktig for meg å ha en flink fastlege i årene etter at jeg var syk. Hun henviser til flinke spesialister og jeg føler at både jeg og sønnen min blir godt ivaretatt.

Ikke en lege for dem som sliter psykisk

Lege: Anders Bye Skrevet

Jeg hadde Anders Bye som fastlege i fra 2018- 2019, i en periode hvor jeg slet tungt psykisk og hadde behov for sykemelding fra jobben. I starten fikk jeg hjelp med sykemeldingene, men etter hvert som min psykiske helse ble verre, følte jeg meg bare til bry.

Bye fremsto som kald og usympatisk, og hans hovedfokus virket å være på betaling av legeregninger – noe han minnet meg på hver eneste gang jeg kom. Jeg satt der med alvorlige selvmordstanker og trengte støtte, men i stedet fikk jeg en følelse av å være mer en økonomisk byrde enn en pasient som trengte hjelp.

Selv om han kanskje er en dyktig lege på andre områder, er han absolutt ikke egnet for pasienter som trenger psykisk omsorg. Hans holdning kunne ha forverret situasjonen min ytterligere, men heldigvis var jeg sterk nok til å komme meg gjennom det.

Jeg vil ikke anbefale ham til noen som sliter psykisk – mage til dårlig lege skal man lete lenge etter.

Legekontoret er grusomt, og hun har aldri tid

Lege: Gunhild Hanssen Skrevet

Det er sjeldent mindre enn tre ukers venting på å få 15 minutters legetime, og legesenteret er trist og ikke særlig innbydende.

Det er så lang ventetid på telefonen, og jeg har fortsatt til gode å bli tatt inn raskt nok til at sykemelding ikke må tilbakedateres.

Overarbeidet, utilgjengelig, og ikke til å anbefale. Leter etter ny lege nå.

Frekk, nedlatende og hyklersk

Lege: Gunhild Hanssen Skrevet

Jeg har hatt ho som fastlege i flere år og har ikke tørt å ta opp mye av det jeg silter med pga flere tilfeller der jeg ikke ble hørt. Ho bruker tidligere diagnoser, som ho ikke trodde på til å begynne med, for å motbevise nye plager. Jeg har grinet flere ganger inne på kontoret hennes og responsen jeg har fått er at jeg bruker opp tiden hennes unødvendig. Hun sier jeg er veldig opptatt av smertene mine, men gjør ingenting for å hjelpe med de. Jeg skal endelig bytte fastlege og føler meg lettet.

Svært dyktig, hyggelig og effektiv

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Jeg har hatt Sissel Lahna som lege siden fastlegeordnigen ble innført i 2001. Hun er svært dyktig med en helhetlig tilnærming til personen/pasienten. Dr. Lahna er meget hyggelig og man ser fram til timen der man får gode råd og en større forståelse av egen kropp. Sissel Lahna er effektiv slik en lege må være, men uten at dette går ut over vennligheten og medmenneskeligheten. Ved behov henviser hun til dyktige spesialister. Jeg har aldri vært inne på tanken om å skifte fastlege og er imponert og glad for at det finnes så dyktige leger som Sissel Lahna.