Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Den verste legen jeg har hatt

Lege: Gunhild Hanssen Skrevet

Følte meg ubehagelig i timen hennes. Var ikke i det hele tatt sensitiv, urespektfull, veldig kaldt. Tok noen prøver som jeg hørte ikke noe svar på.. Kommer aldri til å gå mer til henne.

God lege

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

jeg hadde Parviz Izadi som fastlege i noen år, og var generelt godt fornøyd. Han er en lege som lytter og gir ærlige tilbakemeldinger. Vi var ikke alltid enige og jeg følte ikke alltid at han så meg, men i det store og det hele så var dette en god lege for meg. Han gjør sitt beste, er ærlig ift begrensninger i faget, og har tilleggs kompetanse innenfor elektrostimulering v muskelplager og er god på trening. Kan bære litt preg av å være sliten iblandt, og da gjør han ikke en like god jobb, men han gjør alltid sitt besteog jeg kan trygt anbefale han som fastlege til andre.

Nei nei nei

Lege: Anders Bye Skrevet

De beste opplevelsene jeg har hatt når jeg har bestilt time hos Anders Bye er når jeg blir tatt imot av stedfortredende leger. Samtlige av dem har gitt meg bedre behandling, tid og råd.

Eksempel: Jeg hadde bestilt en time for å fjerne en føflekk, man får jo tross alt ikke bestilt time før man har fortalt helsesekretæren om nettopp hvorfor man trenger time, og da er det jammen godt gjort å bli møtt av Anders Bye, som forteller meg at han snart må rekke et møte og at det ikke passer han nå (og denne gangen, for én gangs skyld, ble jeg kalt inn nesten nøyaktig når timen var oppsatt). Det passer heller ikke meg å komme til legesenteret midt i arbeidstida i ny og ne, så jeg stod på mitt og forlangte at dette ble håndtert når jeg nå først var her. Resultatet var en kjapp lokalbedøvelse og inngrep før bedøvelsen hadde rukket å sette seg skikkelig.

Anbefales ikke, verken lege, eller selve senteret!

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Jeg må først begynne med å si at sekretærene kan få gå på service og smile kurs. og ikke minst kurs I kommunikasjon.

Sissel Lahna er ikke å anbefale, da hun ALLTID er forsinket, og når du først kommer inn, så har hun plutselig hastverk. Ikke særlig blid eller imøtekommende. OG VEEELDIG VANSKELIG Å FÅ TIME. Uhyggelige sekretærer på tlf og I skranke.

Mvh EN SOM ER GLAD FOR Å HA BYTTET FASTLEGE/SENTER =) =)

Den mest fantastiske legen noensinne!

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Hun er en lege som har tid, som bryr seg, er grundig, som henviser og får ting gjort.
Hun sitter alltid med hendene rolig i fanget og blikket festet på pasienten, klar til å høre hva hun kan hjelpe med. Hun sitter aldri låst til pc'n, men har evt lest seg opp på forhånd, så man føler at hun ser Deg, og etterhvert kjenner deg.
Hun har alltid tid! Det er viktig, det.
Jeg har hatt henne som lege (litt til og fra før fastlegeordningen) i nesten 20 år.
Jeg flyttet til en annen del av landet og måtte derfor dessverre bytte fastlege, men er du så heldig å få Sissel Lahna som din fastlege, så skal du vite at du er i de tryggeste hender!