Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken
Veldig fornøyd
Lege: Dan Michael Nørager Andersen SkrevetNørager har tatt seg god tid til meg, og stått på med henvisninger til spesialister.
Jeg er faktisk bedre fulgt opp av ham enn av spesialister på Ullevål Sykehus, noe de i ettertid har vedgått.
Han tar seg tid til å følge deg opp over lengre tid, og hvis du selv byr til får du meget god hjelp.
Mekanisk
Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi SkrevetTok seg ti d da jeg kom med litt høyt blodtrykk og ufarlige avvik i hjertrytmen, men foreslo blodtrykksmedisiner og smilte skjevt da jeg foreslo å forsøke livsstilsendring først. Jeg er 39 år! Han virket som en lege med blind tro på medikamentell behandling, uten tillit til pasientens evne til å tilpasse seg sin egen helsemessige situasjon. Jeg har byttet lege.
Ba meg lære henne om min egen sykdom
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetBle i utgangspunktet tatt godt i mot med en sykdom mange fastleger rynker på nesen over, og gikk gjennom en hel utredning med henne på laget som endte i en ME-diagnose. Da var det slutt på velvilligheten. Hun mente det var en psykisk sykdom, og da jeg protesterte ba hun meg sende dokumentasjon og vitenskapelige dokumenter på dette. Sendte henne en lang og omfattende mail med linker til alt jeg visste om av studier, tester etc, men to legebesøk senere hadde hun fortsatt ikke lest den. Hun mente jeg ville bli frisk "for jeg hadde jo så lyst til det", og alle hun visste om som IKKE hadde blitt friske av ME ville egentlig ikke bli det. Da hun lurte på hvor mye jeg jobbet (er uføretrygdet, så.. ingenting) eller studerte (nei, ikke det heller), lurte hun på hva jeg "gjorde hele dagen da?" Tja.. ligger hjemme og har nok med å klare meg gjennom hverdagen stort sett. Da hun rett og slett begynte å bli irritert hver gang jeg kom tilbake og ikke hadde blitt bedre siden sist så jeg meg nødt til å bytte lege.
super lege
Lege: Dan Michael Nørager Andersen SkrevetHar ingen ting å sette fingern på. Er bare veldig fornøyd med å ha Dan som min fastlege.
Ikke fornøyd
Lege: Dan Michael Nørager Andersen SkrevetHadde denne legen da min fastlege var sykemeldt. Føler ikke at legen har tid til deg, føler ikke at han er oppmerksom eller lytter. Synes han var for rask til å skrive ut en henvising og resept, endte meg at jeg kastet resepten og byttet til en annen lege- som stilte en annen diagnose.