Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Veldig fornøyd!

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Det er ikke ofte jeg er hos fastlegen, men de gangene jeg har behov for det så er Mr Izadi legen å gå til. Han har veldig god kunnskap utover det å være allmennlege, og han kommer samtidig med anbefalinger utover det man kan forvente av en fastlege.

Kjempeflink

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Lahna var den som skaffet meg hjelp da jeg slet som verst psykisk, hun lot meg få regelmessige legetimer hos henne mens jeg ventet på plass hos psykologen, og det var gull verdt.
Forståelsesfull, lyttende, oppmerksom og kunnskapsrik, en av de beste fastlegene jeg har hatt!

Effektiv

Lege: Anders Bye Skrevet

Det går sjelden mer enn 2 dager før jeg får time og stort sett er timen maks 10 minutter forsinket. Har lang erfaring og vet hva han snakker om. Klinikken har også et veldig bra online tilbud der du kan bestille time, spørre enkle spørsmål og bestille resept.

Grundig og tillitvekkende lege

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Lahna tar pasientens bekymringer på alvor, og nøler ikke med å henvise pasienten til videre undersøkelser for deres plager eller bekymringer. Profesjonell og hyggelig.

Fantastisk!

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Dyktig, åpen, kommuniserer veldig bra med pasientene, tar seg den tid man trenger og får meg til å slappe av!