Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

God, lyttende og forstående lege

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Sissel er en god lytter, bruker god tid og ser hele mennesket. Hun har vært min fastlege i 2 og et halvt år og jeg er veldig fornøyd med å ha henne som lege.

Byttet fastlege med en gang jeg kom hjem

Lege: Gunhild Hanssen Skrevet

Første gang jeg møtte henne hilste hun ikke på meg. Jeg skulle ta livmorhalsprøve. Hun var sur, snakket ikke til meg, spurte meg ingenting. Jeg har tatt gynekologiske undersøkelser mange ganger før og har aldri hatt en så forferdelig opplevelse. Hun var usympatisk og kald. Det gjorde skikkelig vondt. Jeg begynte å silblød. Hun åpnet døren på vidt gap da jeg skulle kle på meg og lukket ikke døren da hun gikk ut. Jeg var i sjokk og byttet fastlege med en gang jeg kom hjem.

Ikke bra

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Alltid forsinket, dårlig kundeservice i resepsjonen. Skulle ta blodprøver og måtte selv be om hva jeg ville teste for, da hun ikke var på "servicesiden" den dagen, som hun faktisk selv sa. Fikk totalt 1 minutt inne hos legen etter 45 min ventetid. Har gått halvannen uke siden jeg tok blodprøver, prøvesvarene ligger der med jeg får ikke noe svar fra legen selvom jeg har ringt to ganger og bedt om svar. Fryktelig dårlig behandling av både lege og i resepsjonen. Anbefales absolutt ikke!

Alltid forsinkelse

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Har hatt henne som fastlege for hele familien i ca 6år. Det har alltid vært forsinkelser med henne. Måtte vente minst 30min til 45min. Veldig skuffende og lei. Skal bytte fastlege.

Arrogant og uhøflig lege. Anbefales ikke

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Jeg har tidligere hatt gode fastleger, men da jeg flyttet til Oslo byttet jeg til Sissel Lahna. Traff henne i dag for første gang, hun hilste ikke en gang på meg. Jeg hilste selv når jeg satt meg ned. Hun var forsinket og arrogant. En lege som ikke vil lytte eller se pasienten heller, eier ikke noe empati. Hun sier ord som hun ikke tenker på før hun sier dem og sårer pasientene sine. Dette ble nok første og siste gang hos henne. Frekkeste legen jeg har truffet i hele livet mitt.