Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken
Kunnskapsrik lege
Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi SkrevetParviz Izadi er en veldig flink lege. Han kan gjøre mye uten å bli henvist, og dersom han ikke vet noe så er han ærlig på det.
Litt vanskelig å få time til tider, og han ser som oftest kun på dataskjermen, men det bryr jeg meg ikke så mye om.
Han er også veldig streng med å skrive ut sykemeldinger.
Fastlege som leverer også i kriser
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetNok en gang har Sissel B. Lahna, helt konkret, reddet mitt liv. Jeg opplever henne som en meget kompetent fastlege med lang erfaring. Hun kobler alltid raskt inn neste ledd av spesialister til beste for meg som pasient. Denne gangen av det helt avgjørende for resultatet.
ser ikke mennesker og har ikke medfølelse
Lege: Dan Michael Nørager Andersen Skrevetopplever legen som lite forståelsefull. stilte ingen spørsmål om hvordan jeg hadde det og var lite behjelpelig med å komme med løsninger eller alternativer på min problematikk. har aldri blitt møtt med så lite varme og empati fra en lege noensinne. fikk inntrykk av at jeg var til bry.
Nedlatende, og veldig uinterressert
Lege: Anders Bye SkrevetSitter 90% på datamaskinen, viser ingen interesse for pasienten, vitser veldig upassende, og har ingen forståelse ovenfor at grunnen til at pasienten er der kan være av veldig sensitive og vanskelige grunner. Prater på toppen av dette veldig nedlatende til deg og du sitter igjen med en følelse av å være dum og i veien. Dette må være den dårligste legen jeg har vært borti.
Sur og lite forståelsesfull
Lege: Gunhild Hanssen SkrevetHar vært hos denne legen en gang og gikk rett hjem og byttet fastlege. For en sur dame! Satt og skrev på dataen så mye at jeg trodde nesten hun skulle gi ut en bok om meg..... Følte meg hverken sett eller hørt. Styr unna om kan!