Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken
Faglig sterk, men passer nok ikke alle
Lege: Anders Bye SkrevetJeg har hatt Anders som fastlege i snart 9 år, og jeg er veldig fornøyd med den faglige hjelpen Anders tilbyr. Han henviser alltid videre til spesialist, og er faglig trygg.
Som andre skriver så kan Anders virke noe kald, så hvis du er ute etter en «kosete» lege så burde du nok velge noen andre. For min del er Anders en super lege!
God og flink lege
Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi SkrevetGod og flink lege som tar psykiatriske pasienter på alvor, og ikke bare skriver ut medisiner men faktisk tilbyr samtaler og henviser ved behov. Bryr seg om klientene sine. Anbefales hvis du trenger en lege som er tilgjengelig for prat og ikke bare praktiske rutiner og medisinske spørsmål.
Elendig
Lege: Anders Bye SkrevetAlltid 30 min forsinket og sitter med hodet ned i pcen. Føler meg ikke hørt og ivaretatt. Jeg fikk ikke den hjelpen jeg trengte og følte han helst bare vil bli ferdig å komme videre på listen over pasienter.
Ikke bra
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetFulgte min datter, som har store helseproblemer,til denne legen. Var ikke interessert i å snakke med meg. Forlot kontoret mens vi satt der, og tok en ny pasient inn på annet kontor. Fikk ikke spurt om det jeg ønsket, og vi fikk ikke den hjelp vi trenger. Hadde reist til Oslo for å være med på denne legetimen, men ble meget skuffet. Underlig oppførsel av en erfaren fastlege.
Alltid gode forklaringer og hjelp
Lege: Anders Bye SkrevetJeg har hatt Anders Bye som fastlege i mange år og er meget fornøyd. Han gir meg god forklaring og gode råd når det er noe jeg spør om. Alltid vært meget hyggelig.
Han henviser til spesialister hvis det er noe han ikke kan ordne med selv.