Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Belastning for helsevesenet.

Lege: Gunhild Hanssen Skrevet

Slurvete fastlege som såvidt tar seg tid til å fysisk inspisere eller undersøke pasienten. Velger å henvise til spesialistkø i 3 måneder i stedet, og fremstår rett og slett som veldig usikker...

Positivt at hensikten er å hjelpe pasienten, men det skal ikke være nødvendig å bli henvist når det er helt generelle allmennplager som skal avdekkes og behandles. Er ikke under den oppfatningen at legen er kompetent nok til å yte tjenester som en fastlege skal kunne gjøre.

Sissel Lahna er den beste legen jeg har hatt!

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Sissel Lahna er veldig menneskelig, jeg føler meg veldig sett og hørt, hun er veldig flink med mennesker, hun er lynskarp, ser raskt helhetssituasjonen til pasienten og er bare en aldeles flott dame altså.

Den dårligste fastlegen jeg noen sinne har hatt

Lege: Gunhild Hanssen Skrevet

Hun virket sur og det virket som at jeg var til bry for henne. Kan hende hun er en god fastlege for dem som ikke behøver en vennlig tone mellom seg og fastlegen... Virket lite sympatisk og ikke så veldig hjelpsom. Hadde ingen interesse av å bli videre kjent med meg, til tross for at dette var mitt første møte med henne som min nye fastlege. Synes det var rart at hun svarte så krasst på de spørsmålene jeg hadde.

Vil ikke anbefale henne til studenter, eller generelt folk som har behov for en vennlig og snill fastlege.

God lege

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Jeg har god erfaring med Parviz som lege. Hele familien har brukt ham i over 5 år. Det er riktig at han tidvis kan være mer fokusert på å skrive på PCen. Likevel er han god til å lytte og min erfaring tilsier han henviser til gode spesialister når det er behov for det. Han er stort sett alltid presis til timene sine, noe som er et pluss. Det er også positivt at timer kan bestilles på nettet og at det er lett å komme frem til legekontoret på telefon.

Virket uinteressert

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Har vært hos han noen ganger nå og er ikke særlig fornøyd. Har vært flere legetimer hvordan han ikke har sett på meg en eneste gang, ikke når jeg kommer inn på kontoret en gang, sitter kun med blikket festet til pc-en.