Leangen Legesenter

Haakon VIIs gate 27 7041 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Leangen Legesenter

Forferdelig ubehagelig fastlege

Lege: Rigmor Myran Skrevet

Jeg har hatt Dr. Myran som fastlege i ett år nå. Det eneste positive med å ha henne som fastlege, må være det at de som jobber i resepsjonen på Bryggen legesenter er effektive og behagelige kundebehandlere. Har vært hos henne to ganger, og begge gangene har vært veldig ubehagelige. Hun tar seg overhodet ikke tid til å høre på pasienten, men skynder seg videre uten at jeg føler jeg har fått noen spesiell hjelp. Sist jeg var hos henne følte jeg at hun behandlet meg veldig respektløst. Fortalte henne at jeg følte meg utbrent og uten livsglede, noe hun responderte på med å si at "Jeg har ikke tid til å sitte og høre på dette her nå. Venterommet er fullt av andre pasienter som venter på en konsultasjon." Hun spurte også hva yrket mitt var, og gjorde en bemerkelse på at det var rart at jeg kunne være sliten av deltidsjobb ved siden av studier. Begynte å gråte idét jeg forlot kontoret hennes. Byttet fastlege samme dag. Jeg vil aldri igjen oppleve at noen tar meg så useriøst. Vil ikke anbefale Dr. Myran.

Et fantastisk medmenneske!

Lege: Rigmor Myran Skrevet

Ble litt overrasket da jeg gikk inn å leste alle disse negative tilbakemeldingene.
Jeg har kun positive opplevelser etter å ha hatt Dr Myran som fastlege de siste 6 årene. Et varmt medmenneske med et stort hjerte!

Den verste legen jeg har vært borti

Lege: Rigmor Myran Skrevet

Flyttet til Trondheim for under et år siden, og har hatt henne til nå. Har ikke hatt noen positiv opplevelse noen av gangene jeg har vært innom. Det går ikke an å bare spørre et teknisk spørsmål på tlf heller, men må sette opp time til dette, som da koster en del! Hun kjefter og er ubehagelig, tenker ikke på at pasienten er usikker og har det vondt. Ble helt paff og nesten på gråten en gang.
Har også måttet kjefte på henne da jeg gikk med øyebetennelse i mange dager, fikk ikke kontakt på tlf eller ved timebestilling på melding, så jeg måtte dra til kontoret hennes. Da jeg kom dit ble jeg kjeftet på og lekset om at jeg måtte sette opp time, men jeg svarte med at jeg hadde prøvd å få time i flere dager, uten svar! Jeg måtte snakke over henne for å få resept til de ekstremt opphovnede øynene, mens hun ble bare mer forbanna på meg.
Jeg konkluderer med at hun må bli vennligere, forståelsesfull, lyttende og slutte å kjefte på pasienter!
Skifter til ny lege.

Misfornøyd!

Lege: Rigmor Myran Skrevet

Jeg fikk Rigmor som lege etter at jeg flyttet til Trondheim, men må si meg enig med resten her at det her mangler empati og evnen til å se deg som menneske. Følte at jeg kom inn på samlebånd når jeg var hos henne og at hun egentlig ikke hadde tid til å høre på meg og hva det gjaldt. Hun virket utålmodig og utilpass - noe som fikk meg til å føle meg veldig i veien.
Tredje gangen jeg hadde time hos henne, spurte hun meg om det var første gangen jeg var der. Hun kjente meg tydeligvis ikke igjen, men hadde heller ikke tatt seg bryet med å sjekke pasientopplysningene. Ikke akkurat en lege du ønsker å åpne deg for. Her er stoppeklokka på, si hva det gjelder, kanskje får du gehør - deretter er det ut å betale for timen.

Den legen som har fulgt opp meg så godt.

Lege: Rigmor Myran Skrevet

Kjempetrivelig lege.Tar seg tid til å høre på meg å følger opp.Gir seg ikke før hun finn ut av det.Blid å hyggelig til meg ihvertfall.