Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nidaros Legekontor
God lytter
Lege: Daniel Per Fredrik Granström SkrevetDaniel lytter nøye til deg og nøler ikke med å henvise videre eller ta problemene dine seriøst. Jeg opplevde ham som litt fraværende til å begynne med, men det viste seg å være småtteri i væremåten hans, ikke personlighet. Jeg har hatt ham som lege i noen år, og kan si med sikkerhet at han bryr seg om pasientenes løp.
Telefonkøen på Nidaros er mindre å skryte av. Jeg tror den har blitt litt bedre, men jeg har opplevd å stå over en time i kø uten å nå frem flere ganger.
God lege!
Lege: Tom Richard Stafne SkrevetFøler jeg blir godt tatt i mot og blir tatt seriøst når jeg forteller hva som plager meg i motsetning til andre leger.
Litt vanskelig å få time som sier det kan være litt ventetid før man får sin time.
Hyggelig og tilgjengelig
Lege: Daniel Per Fredrik Granström SkrevetHar bare god opplevelse med han som min fastlege. Er der sjeldent, men de få gangene får jeg raskt time, og får spurt om de tingene jeg lurer på. Har en generelt god tone med han. Har intrykk av at han kan sakene sine og er oppdatert på litteraturen.
Grei fastlege
Lege: Tom Richard Stafne SkrevetHan er en helt grei fastlege, ikke super men heller ikke dårlig. Om du trenger en fastlege, er han et godt valg. Som når det kommer til problemer med underlivet er han ikke super, men er veldig flink med idrettsskader.
Dyktig!
Lege: Navjeet Gill SkrevetVeldig flink, hyggelig og konkret! Lytter til det man sier og kan svare på alt av spørsmål :-) Har tidligere tatt lett på et par ting som har vist seg å være vedvarende, slik at man må komme tilbake flere ganger med det samme før det blir tatt ordentlig tak. Likevel, alt i alt veldig dyktig!