Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nidaros Legekontor
Rett og slett fantastisk!
Lege: Tom Richard Stafne SkrevetSelv har jeg bare gode erfaringer fra mine tidligere fastleger, men Tom Richard er bare helt unik! Dette er en lege som virkelig ser og hører en- og som ikke nøler med å sende videre henvisninger til spesialister og sykehus. Han tar en på alvor og man kan få time hos ham på dagen.
Trygg og morsom
Lege: Tom Richard Stafne SkrevetVar hos Tom Richard på grunn av noen bekymringer. Disse tok han på alvor og henviste videre. Opplevde hele besøket som svært betryggende og hyggelig hos denne omgjengelige legen. Jeg var hos kan kun én gang før jeg måtte flytte igjen, men det ene besøket ble utelukkende positivt.
Tok seg god tid til å bli kjent med meg og henviste meg videre.
Takk, Tom Richard :)
Trygg og kunnskapsrik.
Lege: Ragnhild Agnes Snustad-Grønskag SkrevetHun lytter virkelig til problemet mitt og tar meg seriøs. Hun er veldig hjelpsom og effektiv. Hun gir meg en trygg følelse at jeg kan snakke med henne om ting som plager meg, og jeg vet hun er villig til å hjelpe meg og fikse dem.
Streng
Lege: Navjeet Gill SkrevetOpplever legen som streng og mistenksom. Føler meg usikker før, underveis og etter legetimen. Føler at hun ikke stoler på det jeg har å si.
En lege som tar deg på alvor
Lege: Ragnhild Agnes Snustad-Grønskag SkrevetHar vært svært fornøyd med Ragnhild som fastlege. Hun lytter, tar deg på alvor, følger deg tett opp og tar seg tid til deg som pasient. Har følt meg veldig godt ivaretatt hos Ragnhild og anbefaler henne på det sterkeste.