Colosseumklinikken Allmennseksjonen

Sørkedalsveien 10 C 0369 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Colosseumklinikken Allmennseksjonen

Føler som legen har ikke mye tid for deg

Lege: Dagfinn Sverre Aarskog Skrevet

Jeg har ikke store helseproblemer, jeg har vaert til ham noen ganger og alt gikk bra, men jeg følte litt oversett.
Jeg føler meg ikke trygg hvis noe mer seriøst skal skje til meg, derfor foretrekker jeg å bytte til en annen lege

Fantastisk lege

Lege: Lars Kristian Gullestad Skrevet

En ung og meget dyktig lege. Har alltid tid til å høre på pasienten og vet hva han gjør. Han gjør hva han kan for at du skal føle deg trygg, og er flink til å henvise deg videre om du ber om det. Har så langt alltid funnet riktig medisin når det trengs. Tar seg tid til å høre på hva du har å si. Er meget fornøyd med fastlegen.

Lege: Lars Kristian Gullestad Skrevet

flink når det kommer til og følge opp ved sykdom, men anbefales virkelig ikke når det kommer til psykiske problemer og plager, blir tatt lite seriøst.

Fantastitsk lege med stort hjerte

Lege: Henrik Steenfeldt-Foss Skrevet

Dr Henrik er en fantastisk lege med et stort hjerte for sine pasienter. Han har vært familiens fast lege i snart ti år og han er den beste legen jeg kan tenke meg.. Barna våre er også svært glad i Henrik - han lytter, utreder og følger opp.. Jeg kan ikke få full rost Henrik som lege. Tusen takk!

Arrogant og lite lyttende

Lege: Lars Kristian Gullestad Skrevet

Har hatt Dr. Gullestad i 1 år nå. Fra første time har han vært arrogant og lite lyttende. Han tar deg ikke på alvor som pasient, spesielt hva gjelder psykisk helse. Han vegrer seg for å henvise videre da han tror han vet best selv hva som er rett.

Da jeg har tatt prøver ved klinikken har jeg fått beskjed om at jeg skal få svar via telefonen. Det har aldri kommet svar og jeg har selv måttet kontakte klinikken for å få svar da de har "glemt det" hver gang.

Han er behjelpelig om du besøker han på legevakten til fullpris uten om vanlig åpningstid, men da må man betale en formue.

Gullestad er sikkert fin for deg dersom du ønsker en arrogant og ufin Dr. Hvis ikke, finn deg en annen.