Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Colosseumklinikken Allmennseksjonen
Trygg og lyttende
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetTilfeldigheter gjorde at jeg havnet hos Lars Gullestad. Det viste seg å være en heldig tilfeldighet. Lars Gullestad er en lege som møter meg på en god måte; er lyttende og ser faktisk opp fra skjermen når jeg snakker. Virker dyktig og trygg. Det kunne vært greit å ikke måtte vente lenge på time når en føler det haster og det er ikke alltid like greit å bli henvist til en kollega. Det er liksom min fastlege jeg vil forholde meg til.
Ekkel opplevelse
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetEtter ti minutter samtale ble jeg henvist til resepsjonistene for å få tak i dokumentasjon jeg spurte Gullestad etter. Dette første til en helt kaotisk prosess for både meg og resepsjonistene, da det åpenbart ikke er de som skal fikse dette her. Etter 2,5 mnd fikk jeg endelig dokumentasjonen jeg spurte etter (stjerne til resepsjonistene som satt sent om kvelden og satt seg inn i dette), men da var det åpenbart for sent å bruke den til noe som helst. Det var vanskelig å få kontakt med Gullestad i samtale, jeg følte meg ganske verdiløs når jeg satt og delte mens han satt og stirret inn i skjermen sin, det var ganske åpenbart at dette ikke var verdt tiden hans. Jeg ble sendt ut av kontoret med mye tid igjen av timen min.
not the best
Lege: Henrik Steenfeldt-Foss SkrevetWait times could get as long as 1,5 hours with an appointment scheduled, he does prioritise celebrities and it takes about 5 weeks to get an appointment.
Feels like a conveyor belt, getting more than 5 minutes with him is next to impossible, gets defensive and tells you to switch doctors if you question long waits with a scheduled appointment, referencing your inability to cooperate and defending that it is not his nor his staff´s fault for the long wait.
Follow up is non existent, you need to come in and pay him to get your results.
følte meg oversett/ikke hørt
Lege: Lars Kristian Gullestad Skrevetjeg har alltid hatt stor respekt for leger, og alltid hatt en god tone med min fastlege.. men Lars Gullestad fikk dessverre endret på dette inntrykket. 30 år gammel har jeg blitt, og aldri følt meg så lite hørt eller trodd..
jeg følte fastlegen bagatelliserte mine problemer, ikke sikkert det var med hensikt, men det var totalt følelsen jeg satt med, og derfor byttet jeg lege etter kun 6 mnd.
Svært god
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetTrygg faglig , empatisk og effektiv. Stiller diagnose kjapt og gir riktig behandling . Veldig fornøyd .brukt han i 16 år . Anbefales