Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Smestad Legesenter
Vi vil ikke ha noen annen lege.
Lege: Christian Wilhelm Biermann SkrevetVi har hatt Chr. W. Biermann som fastlege for alle i vår familie siden 1985. Alle i familien har blitt meget godt tatt vare på. Han er meget grundig og følger alltid opp når en av oss er syke. Min kone, for eksempel, har en meget sterk astma, og hadde det ikke vært for Biermann, hadde hun nok ikke vært blant oss i dag. Akutt-timer har som regel gått greit på dagen.
Vi føler oss trygge når vi har Biermann som fastlege. Han har lang erfaring, er til enhver tid oppdatert, er meget dyktig og super-grundig.
Legesenteret er delikat og har hyggelige og kompetente legesekretærer, og både senteret og Dr. Biermann kan anbefales på det varmeste.
Informativ og grundig.
Lege: Christian Wilhelm Biermann SkrevetFamilien har hatt dr.Biermann som fastlege i mange år. Vi blir godt tatt vare på, både av Biermann og resten av personalet. De gangene vi har hatt behov for å få time på dagen,har det alltid ordnet seg. I de tilfellene må en regne med noe ventetid!
Biermann er imøtekommende, lyttende, empatisk, informativ og grundig. Han følger alltid opp videre i behandling, opptatt av å løse problemer og rask med tilbakemelding, av og til med sms.
Vi føler virkelig trygghet og gjensidig respekt.
Vi kan på det varmeste anbefale Christian Biermann som fastlege!
Fokusert på å få timen ferdig
Lege: Marianne Hjortdahl SkrevetJeg har gått tilbake til tidligere fastlege, og belager meg heller på litt lengre reisevei, etter å ha vært tilknyttet Marianne og Smestad legesenter i en tid. Det første som møter deg som pasient på venterommet er et skilt som sier at det er kun tillatt med en sak per time. Det synes jeg ikke legger opp til en helhetlig vurdering av pasientene, flere ting kan jo i sin helhet knyttes til et tilfelle etc. Synes dette senteret faller under pågående debatt rundt uheldig organisering av fastlegeordningen, der fokus er å få mange pasienter gjennom på kort tid. Da vil jeg heller ha en lege som har litt lengre ventetid på venterommet, men som jeg faktisk føler har tid til meg når jeg kommer inn.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Christian Wilhelm Biermann SkrevetJeg har vært pasient hos Dr. Biermann siden 1988, og har hele tiden følt meg trygg og ivaretatt som pasient.
Dr. Biermann er faglig dyktig, hyggelig, empatisk, lyttende og har aldri vært redd for å søke annen vurdering om det er noe han mener spesialister kan mer om.
Jeg har aldri hatt problemer med å få snakke med Dr. Biermann over telefonen, men har full forståelse og respekt for at han kan være opptatt med andre pasienter, slik at det ikke passer å prate akkurat når det passer meg.
Dette kalles å ha respekt for noen som hjelper syke mennesker - og for deres tid også.
Det er alltid noen som føler seg viktigere enn andre, og som er vant til å få tid og oppmerksomhet omgående - og slike mennesker er ofte kritiske når deres behov ikke umiddelbart blir dekket. Det er derfor viktig at en lege iblant får lov å sette ned foten og be om at disse respekterer at andre også har et behov for, og krav på hjelp.
Ved akutt behov for lege, er det mulig å kunne komme til Dr. Biermann på dagen, men da må man selvsagt påregne ventetid - slik det også er på akuttmottak på private sykehus.
Som konklusjon kan jeg på det sterkeste anbefale Dr. Biermann og si at man som pasient er i de aller beste hender.
Topp lege !!
Lege: Christian Wilhelm Biermann SkrevetHadde jeg hatt det minste å klage på hadde jeg ikke fortsatt med en flott lege i over 25 år !
Han følger alltid opp.
Er det det noe de ikke finner svar på sendes jeg umiddelbart videre.
Jeg har ingen forståelse for noen av de negative innleggene jeg har lest om han .
Tror noen får se litt nærmere på egen adferd.