Smestad Legesenter

Sørkedalsveien 90b 0376 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Smestad Legesenter

Dyktig, lyttende og serviceminded

Lege: Christian Wilhelm Biermann Skrevet

Biermann har vært familiens fastlege siden 85. En fantastisk lege, kompetent, oppdatert og med solid kunnskap om spesialister. Han er serviceminded og helhetstenkende. Kort sagt super lege og medmenneske med topp kollegaer rundt seg på Smestad legesenter. Mine beste anbefalinger.

Super fastlege

Lege: Marianne Hjortdahl Skrevet

Fremstår svært dyktig, seviceinnstilt, respektfull og god til å kommunisere. Mye erfaring med å behandle barn.

Svært misfornøyd med denne legen

Lege: Marianne Hjortdahl Skrevet

Min mann og jeg skiftet dessverre fastlege da hennes adresse var næmere vårt bosted i forbindelse med flytting. Ble svært overrasket da vi fant ut at epikrisene vi leverte ikke var lest da vi var der, og vi hadde begge alvorlige diagnoser siste året... det ble ikke målt blodtrykk heller ved første konsultasjon. Ved bestilling av ny time nå fikk vi bekreftelse om samme dato og tidspunkt noe som vel ble bekreftet feil da kun min mann fikk påminnelsen om time pr.sms i dag

BESTE fastlegen !!

Lege: Just Martin Aaserud Skrevet

Jeg er så sinnsykt fornøyd med min fastlege, jeg kunne ik bedt om en bedre fastlege,.. jeg har vært innom veldig ofte med tanke på skade på skulder som jeg har hatt over flere år, og da jeg ville bli henvist til spesialist ang en nese operasjon, tok det meg maks 1 uke så fikk jeg time. en lege som lytter og virkelig tar vare på pasientene sine.. jeg vil anbefale Just M aaserus til alle, for dette er en virkelig helt fantastisk fastlege. vil aldri bytte, selvom jeg bor på andre siden av byen!

minus: En av de som sitter i skranken som tar i mot telefoner osv, er som regel veldig sur og irritererer seg over veldig mye, også er hun veldig uhøfelig.

Fantastisk lege

Lege: Just Martin Aaserud Skrevet

Just Aaserud har vært min lege siden han åpnet praksisen på Smestad i 1982.
Han er en sympatisk, lyttende og engasjert lege som utøver stor empati for om sine pasienter.