Frogner Helsesenter

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter

Dyktig, engasjert og forståelsesfull

Lege: Olav Rønningen Wangensteen Skrevet

Dr. Wangensteen er en meget hyggelig, profesjonell og dyktig lege. Jeg kjenner meg ikke igjen i de negative tilbakemeldingene på denne siden. Jeg har en sjelden lidelse, noe som ble raskt funnet ut av pga. omfattende prøvetaking med en gang og henvisning til riktig spesialist. Har han god tid, så er han interessert i å høre hvordan det går. Og i travle tider på kontoret er han effektiv og vennlig.

Faglig dyktig. God lytter. Menneskelig.

Lege: Olav Rønningen Wangensteen Skrevet

Kan ikke skjønne meg på alle negative anmeldelser, men det er vel sutrehuer som ikke får det de medisinene de vil. Har 16 år på heroin.
Har aldri i mitt hele liv, møtt ett legesenter som er mere hyggelig.
Leger som ansatte.

dårlig til å følge opp, anbefales ikke til de som sliter psykisk

Lege: Atle Klovning Skrevet

Har hatt denne legen i 5 år, de første årene var han en topp lege. og han er helt ok lege for enkle ting og super at han kan ha pasienter på kvelden, men når en virkelig trenger hjelp til å bli frisk da er han dårlig til å følge opp å han gjør ikke så mye for at pasienten skal bli fortere frisk. Holder ikke det han lover, må mase til seg henvisninger, tar lang tid før han gjør ting ferdig, svarer ikke på henvendelser, skjelden på kontoret og kommer ikke med så mye råd eller anbefalinger. Har prøve å fått hjelp til å bli frisk i 5 år, men ender alltid med nedturer. Jeg måtte til slutt bytte lege om jeg slulle bli noe friskere og tiliten til denne legen tok slutt. Vil ikke anbefale denne legen. virker som at denne legen blir lei pasientene sine.

Superlege!

Lege: Olav Rønningen Wangensteen Skrevet

Kjempefornøyd! Blir alltid tatt på alvor. Føler alltid at Olav lytter til hva jeg har på hjertet. Opplever han som ydmyk og klok. Anbefales på det varmeste. Terningkast seks!

Fornøyd

Lege: Eivind Kamøy Skrevet

Flyttet til Oslo for 2 år siden og var igjennom 3 leger før jeg fant Eivind, og som jeg lander på. Har hatt 2-3 konsultasjoner og inntrykket er veldig bra.