Saimah Ahmad
Legen har vært ufølsom overfor meldingene mine på nett, vanskelig å finne tid til å bestille time. avtalen skjer med store forsinkelser.
Veldig flink lege, valgte å beholde henne selv etter flytting og etter at hun kun jobber 2 dager i uken. Vikarene er også flinke (Guro og Sana).
Hun lytter og gir gode råd. Har alltid fått henvisning når jeg har en antagelse om hva sykdommen kan være.
Veldig behagelig måte å snakke på og tar symptomene seriøse.
omsorg, engasj.ment, entusiasme -
MODER jord for kropp/sjel -
INGEN over.
INGEN ved siden
[navn fjernet av moderator]
Jeg har hatt Saimah som min fastlege nesten hele livet.
Noe jeg er utrolig fornøyd med.
hjulpet meg gjennom mindre og større medisinske utfordringer.
Tar seg tid til å lytte på alt jeg har å si, og sammen med meg komme til en god løsning.
Jeg anbefaler hun på det sterkeste.
Har hatt Saimah som fastlege siden 2018. Hun er en flink og rolig lege som lytter på det du har å si. Det er derimot vanskelig å få time hos henne, hun gjør seg fort ferdig, har mye forsinkelser og den siste tiden hun har hatt vikar så har det tatt fra flere uker til måneder å få svar på innsendt e-konsultasjon, fornyelse av resept, respons på melding om ønsket time og tildeling av time. Jeg har flere ganger måtte ringe inn til resepsjonen der de har sagt at de har satt opp min forespørsel som gjøremål på hennes liste - uten at noe har skjedd videre. Som følge av alt dette og at jeg har flyttet lenger bort så har jeg nå måtte skifte fastlege.