Frogner Helsesenter

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter

Fantastisk lege!

Lege: Atle Klovning Skrevet

Dette er uten tvil den beste lege jeg har hatt.
Desverre flyttet han fra Bergen til østlandet, og både jeg og familien min måtte finne oss en ny lege.
Han virkelig bryr seg om pasientene, og er kjapp med å sende folk videre til spesialist, om det trengs.
Selv ble jeg kjapt hensivst til Haukeland, og operert 2 mndr etter, med et problem jeg hadde slitt med i flere år.
Jeg hadde blærebetennelse flere ganger i året, og var vant til å få penisilin av legen hver gang. Det fikk jeg også av ham, men han brydde seg nok til å finne ut HVORFOR jeg fikk så ofte blærebetennelse, så det var siste gang jeg hadde blærebetennelse :-).
Dette er en lege som får full pott av mulige poeng både hos meg og familien min.
Det er nå gått flere år siden han flyttet til østlandet, men fremdeles snakker vi om at det er utrolig synd at han flyttet.

Elendig på tilgjengelighet, - følger ikke opp på undersøkelser.

Lege: Atle Klovning Skrevet

Upersonlig - man opplever sig som et nummer i systemet. En lege som ikke forstår at pasienter er mennesker og faktisk bør behandles deretter.
Virker ikke engasjert.
Følger ikke op på aftaler. Legekontorservicenivå er ikke eksisterende!!!
Man må vel nok bare være tilfreds med at få være (pasient/et nummer) her!
Ganske uacceptabelt!

Engasjert, handlekraftig og tar meg på alvor

Lege: Saimah Ahmad Skrevet

Dr Ahmad lytter interessert, stiller gode spørsmål, og henviser videre ved behov. Hun er veldig behagelig å snakke med. Jeg har fått veldig god og kyndig hjelp av henne, og anbefaler mer enn gjerne.

Omsorgsfull og lyttende

Lege: Atle Klovning Skrevet

Dette er legen som stopper opp når han dokumenterer for å høre hva du har å si. Legen som spør hva han kan tilby til deg som pasient. Legen som jobber ekstra for at du skal få den hjelpen du eller barnet ditt trenger. Undertegnede er med andre ord svært fornøyd.

Anbefales som fastlege

Lege: Eivind Kamøy Skrevet

Trivelig fastlege som tar deg på alvor og har tid til å prate med deg. Sjelden man må sitte å vente for å komme inn, og også kort ventetid på å få time!