Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter
svært fornøyd
Lege: Saimah Ahmad SkrevetJeg er svært fornøyd med måten jeg som pasient er ivaretatt av Saimah Ahmad . Hun oppleves som lyttende, forståelsesfull, vennlig og trygg. Jeg er svært fornøyd med valgt fastlege!
Sikkert grei, han...
Lege: Atle Klovning SkrevetVanskelig å si noe mer, da jeg kun 1 gang i løpet av 2 år kom gjennom på telefon for å få time. Den ene gangen jeg fikk time hadde de klart å dobbeltbooke timen, så jeg ble sittende i nesten 1 time og vente - og dette var på morgenen!! Da jeg sendte e-post til legekontoret og påpekte problemene med å komme gjennom på telefon fikk jeg aldri svar.
For mange pasienter?
Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen SkrevetVært der 2 ganger, ventet nesten 2 timer etter avtalt time. Fikk aldr svar på prøvene
Dyktig lege med tid for pasientene
Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen SkrevetDenne legen tar seg tid til pasientene og det betyr også att hvis du har time kl.10.00 så kommer du inn til legen ca 1 time senere en avtalt. Dette er ok for meg da jeg vet att jeg har kommet til en lege som faktisk bryr seg om pasientene sine.
God lege!
Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen SkrevetAlt i alt god fastlege. Men ikke Allmektig han heller.