Frogner Helsesenter

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Frogner Helsesenter

Rottete og distre

Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen Skrevet

Svak gjennomføringsevne. Flink til å snakke og sikkert flink til diagnostikk men eksepsjonelt treig med å følge opp det han har sagt han skal gjøre.

Ikke fornøyd

Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen Skrevet

Veldig å få tak i. Timen ble endret uten advarsel til en uke senere og den nye timen ble avlyst kvelden før oppmøtet. Det er også alltid lang ventetid.

Frogner’s mest empatiske og gode lege

Lege: Atle Klovning Skrevet

Atle har vært min fastlege i fire år nå - og han er helt fantastisk.
Kunnskapsrik, empatisk, samvittighetsfull og veldig nøyaktig med å følge meg opp.
Når jeg er hos ham føler jeg meg sett på en veldig fin måte - og han tar seg alltid til å spørre; hvordan har du det? Og det kommer fra hans særdeles empatiske personlighet.
Han er ekte, ærlig og jobber hardt - noen ganger kan jeg faktisk få litt vondt av ham og den store arbeidsmengden.
Jeg vil anbefale ham på det varmeste - og noe som er et ekstra bonus er at han også har humor - noe som kommer godt med når man personlig ikke har det så bra alltid.
Det hjelper å gå ut av hans kontor med et smil - tross alt.
Takk, Atle - for at du er akkurat den dedikerte legen du er.
Føler meg heldig som har deg.

Empatisk, lyttende og klok.

Lege: Kjell-Olav Borén Svendsen Skrevet

Jeg går egentlig hos en annen lege på Frogner Helsesenter - som jeg er veldig fornøyd med.
Men denne gangen hendte noe akutt som gjorde at jeg trengte hjelp og heldigvis var Kjell-Olav på kontoret og gav meg den aller beste hjelpen jeg kunne få.

Med sin lange erfaring som lege - føler man seg naturligvis i trygge hender. Men han er så mye mer enn en lege; et fint medmenneske som utifra situasjonen jeg hadde havnet i behandlet meg på en så tillitsfull og fin måte. Dessuten var han meget bevisst sitt ansvar, ringte til familie og ventet med meg til dette familiemedlemmet kom og hentet meg - dette var litt sent på kvelden så det var nok ikke noen drømmepasient å få i hendene det siste du gjør før du skal hjem etter en lang dag.
Men jeg opplevde ikke noe annet enn av de virkelig beste legene jeg har truffet.
Jeg vil på det varmeste anbefale Kjell-Olav og føler jeg virkelig skylder ham en stor takk.
Skulle ønske flere leger var slik - at yrket er en del av deres Stamina og at de har et ønske om å utgjøre en forskjell for de pasientene de møter.

Svært dyktig fastlege

Lege: Eivind Kamøy Skrevet

Eivind er usedvanlig dyktig faglig og er en god samtalepartner og rådgiver. Jeg har fått svært god oppfølging og hjelp ved behov, anbefales virkelig