Sæter legegruppe

Ekebergveien 233 1162 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Sæter legegruppe

Blid,hyggelig,og behagelig.

Lege: Silje Halvorsen Skrevet

Silje er en utrolig herlig lege, rolig og avbalansert , kunnskapsrik, omsorgsfull ,og en utrolig herlig personlighet.
Hun er alltid blid, og i godt humør....
Ikke ti ville hester får meg til å bytte lege!

God kommunikasjon og trygg å forholde seg til

Lege: Jess Pedersen Nymark Skrevet

Har benyttet Jess flere ganger. Han er behagelig, trygg og hyggelig å forholde seg til. Enkel å snakke med og en får god hjelp og gode svar på spørsmål. Anbefales.

Useriøs og lite interresert i å hjelpe til

Lege: Ida Marie Skumlien Sandvand Skrevet

kommer to ganger med samme problem, vil ikke gi henvisning, forteller det er noe som går av seg selv, da venter jeg i et år og problemet går selvfølgelig ikke av seg selv. Mye «jeg vet ikke». Lurer på om Ida tenker at alle pasienter kommer innom fordi de kjeder seg hjemme og ikke fordi noe plager dem på ekte?!

Anbefaler!

Lege: Jess Pedersen Nymark Skrevet

Jeg er meget fornøyd med Jess som fastlege. Han er god til å lytte, og gjør en formidabel innsats med å betrygge, forklare og hjelpe. Anbefaler virkelig Jess.

Faglig dyktig Lege

Lege: Hafiz Muhammad Mahmood-Ul-Hassan Skrevet

Dr. Hassan er en ung, dyktig og engasjert lege med bred erfaring innen flere medisinske felt. Han har en imponerende akademisk bakgrunn og en dyp forståelse av både allmennmedisin og mer spesialiserte områder.

Jeg har hatt veldig gode erfaringer med Dr. Hassan. Han tar seg tid til å lytte, gir grundige forklaringer og viser en genuin interesse for pasientene sine. Selv om det kan være litt ventetid for å få time, er det absolutt verdt det – han er grundig, profesjonell og gir trygg og god oppfølging.

Når det gjelder språk, snakker han kanskje ikke helt som en norsk morsmålsbruker, men det har aldri vært et problem. Han kommuniserer tydelig, forklarer godt og sørger for at man forstår det som blir sagt. For meg er det aller viktigste at han er kunnskapsrik, omsorgsfull og virkelig bryr seg om pasientene sine – og det gjør han.

Jeg anbefaler Dr. Hassan på det varmeste!