Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sæter legegruppe
Dyktig lege
Lege: Ida Marie Skumlien Sandvand SkrevetJeg og datteren min byttet fastlege til Ida. Hun har vært utrolig fleksibel; en gang bussen gjorde meg forsinket til timen ringte hun meg samme dag, og hun har hjulpet meg med og fulgt opp flere utredninger, nå sist til gynekolog for utredning av IVF som enslig.
Trygg og kunnskapsrik.
Lege: Paal Sand SkrevetPaal er lyttende, blid og alltid til stede i en samtale! Han er kunnskapsrik, problemløsende og han kan sitt fag. Han er en person som jeg er utrolig glad for å ha som fastlege. Jeg har vært hans pasient i
mange, mange år.
Trygg og tar initiativ
Lege: Jess Pedersen Nymark SkrevetHan lytter og kommer med gode alternativer for problemer og videre behandling, føler han gir rom for å forklare og lytter til hva man personlig ønsker eller trenger, han tar seg tid til å undersøke alle aspekter. En trygg og initiativrik lege. Anbefaler Jess
Forferdelig lege
Lege: Ida Marie Skumlien Sandvand SkrevetJeg opplevde Ida som dårlig på å lytte og ikke interessert i å hjelpe. Hun nektet ta flere prøver av meg og snakket flere ganger nedlatende til meg. Jeg måtte til slutt gå privat for å få tatt nødvendige prøver og bli lyttet til. Jeg byttet fastlege så fort jeg kunne etter dette.
Dyktig og grundig
Lege: Hafiz Muhammad Mahmood-Ul-Hassan SkrevetJeg er veldig fornøyd med Hafiz. Han er grundig, følger opp prøveresultater og jeg opplever at han tar helsen min på alvor. Jeg føler meg trygg som har en lege som han til å følge meg opp.