Hafiz Muhammad Mahmood-Ul-Hassan
Jeg er veldig fornøyd med Hafiz. Han er grundig, følger opp prøveresultater og jeg opplever at han tar helsen min på alvor. Jeg føler meg trygg som har en lege som han til å følge meg opp.
Har følt meg veldig ivaretatt hos Dr. Hafiz. Han har fulgt meg godt opp og har virkelig støttet meg i en tøff periode. Jeg opplever å bli hørt, og gir ham en varm anbefaling.
Hafiz er imøtekommende, lyttende og tar seg tid til å ivareta deg best mulig som pasient. Han følger opp og sørger for å innhente nok info fra ev. andre behandlere i de tilfeller det er nødvendig (i mitt tilfelle Uio).
Hafiz er en god og trygg lege som jeg gir mine varmeste anbefalinger.
Han er nok faglig dyktig, men store språkproblemer. Allerede i første timen fikk jeg beskjed om at jeg ikke hadde hofte problemer. Ba legen å sjekke Unilabs nye epikrise og se på epikrise fra div steder tilbake flere 10år. Han påstår igjen at siste sier jeg er frisk, bare tull de jeg sa.
Før neste time tok jeg div utskrifter og ga til han.
Fra det tidspunkt, gikk alt galt. Kjeft, skriking, hvor dårlig person jeg var osv.
Feil opplysninger ble sendt sykehuset flere ganger.
Følger veldig godt opp og tar seg tid til å forklare resultatene fra undersøkelsene. Flink til å berolige når han gir tilbakemelding på ny diagnose.