Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vestre Aker Legesenter
Presis,åpen og direkte,kunnskapsrik . Pedagogisk
Lege: Carl Fredrik Tidemann SkrevetLytter. Forstår. Handler. Gir tilbakemelding. Åpen for pragmatisk tilnærming tilpasset pasientens forutsetninger. Gode faglige og pedagogiske kunnskaper. Tåler å bli utfordret.
Dyktig lege.
Helt fantastisk lege
Lege: Carl Fredrik Tidemann SkrevetHar Tidemann som fastlege siden 1 år tilbake og vært hos han flere ganger. Han er helt super, tar seg tid og tar plagene mine på alvor selv om det ikke er noe veldig alvorlig. Forklarer godt og lar meg slippe til. Mange andre leger har dårlig tid og viser liten interesse, så jeg synes virkelig Tidemann fortjener masse skryt. Er superglad for at jeg fant han før listen hans ble fylt opp. Er som regel 15-20 min forsinket, men hva gjør det?
Bedrevitende
Lege: Carl Fredrik Tidemann SkrevetDårlig lytter. Hadde kreft brydde seg ikke om hva jeg hadde å si. Bedrevitende uten nok kunnskap. Måtte på privatklinikk for å finne ut av det. Han vil ha deg fortest mulig ut av rommet. Alltid 20-30 min forsent.
En fantastisk lege!!
Lege: Carl Fredrik Tidemann SkrevetJeg leste kommentaren fra 22. Mai. Vedkommende må ha vært hos en annen enn dr Tidemann! For Carl Fredrik er nettopp det omvendte av hva som beskrives: Lyttende, veldig opptatt av deg, bruker den tid som trengs, prøver overhodet ikke å hersje. Ja, han er en fantastisk lege som sterkt snbefales!
Trygg og hyggelig
Lege: Carl Fredrik Tidemann SkrevetJeg er veldig fornøyd med han som lege, fremstår som veldig trygg i det han sier, forklarer godt på alle mine "dumme" spørsmål. Når det er noe som haster får jeg enkelt time på dagen.
Samtidig er han en skikkelig ålreit type, ikke stiv og arrogant, så jeg føler jeg fort blir komfortabel når jeg skal fortelle om ting.