Vestre Aker Legesenter

Tore Hals Mejdells vei 8 0751 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Vestre Aker Legesenter

Best!

Lege: Marius Amundsen Skrevet

Profesjonell og hjelpsom. Flink til å lytte og gi råd. Som pasient føler man seg sett og hørt. Den beste legen jeg har truffet på i helsevesenet.

Forstår ikke..

Lege: Tiril Børsting Karterud Elvestad Skrevet

Hun ser ikke godt nok etter symptomer når man forteller dem. Gjør ikke god nok utredning på folk. Vil gjøre ting fort for å ta neste pasient.

Tar seg tid til deg

Lege: Marius Amundsen Skrevet

Man får god tid til å si alt man har planlagt og man blir tatt på alvor. Forslag man selv legger frem blir også tatt på alvor og vurdert. Kjempefornøyd!

Dyktig og imøtekommende!

Lege: Jannicke Bjørklund Fredriksen Skrevet

Jeg har aldri vært så fornøyd med en lege og et legesenter som etter at jeg byttet til denne legen! Det kan være noe ventetid, men jeg har alltid fått time på dagen, senest dagen etter, i hastetilfeller. Under graviditet har de tatt alle mine henvendelser alvorlig og jeg har blitt prioritert. Det samme når det gjelder timebestilling til sønnen min. Det har hendt at jeg har måtte gå til en annen lege, men ser ikke på dette som noe problem, de er alle veldig dyktige!

Jannicke er rolig, forståelsesfull og kompetent. Føler meg i veldig trygge hender når jeg er hos henne, kunne ikke vært mer fornøyd!

Stort pluss for hyggelige sekretærer, både i skranken og over telefon!

Dyktig lege

Lege: Marius Amundsen Skrevet

Etter å vært uheldig med ny fastlege da jeg flyttet til Oslo, prøvde jeg Marius Amundsen.

- Det er sjelden ventetid, men ser han det nødvendig går han noe over tiden for deg, uten at det går utover andre.
- Du blir møtt med respekt, forståelse og vilje til å hjelpe deg videre (for vår del I form av behandlingstilbud tilgjengelig med henvisning)