Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mortensrud Medisinske Senter
Hyggelig, trygg og alltid vennlig
Lege: Anna Phinga Pham SkrevetDr. Anna P. Pham er alltid smilende, trygg og hjelpsom. Hun tar jobben hennes meget godt og seriøst. Dr. Pham fortjener en stor stjerne 🌟 og mye applaus. 👏👏👏
Snill
Lege: Anna Phinga Pham SkrevetHar hatt denne fastlegen i mange år, og hun er veldig hyggelig og forståelsesfull ellers. Spurte om en legeerklæring, og får alltid beskjed om bekreftelse og når den kan hentes. Fikk det ikke denne gangen og fikk med en faktura hjem. Om det er Annas feil eller hennes kollegaer vet jeg ikke, men hun hadde det siste ordet - fikk da beskjed om at jeg måtte betale, selv om det ikke var min feil.
Veldig fornøyd med at det er nettbooking!
kan ikke ha en bedre fastlege
Lege: Perapakaran Arulanandam Skreveten lege med stort og varmt hjerte. viser empati og omsorg han gir rett og slett den følelsen at du er trygg hos han. møter pasienten med et smil og ser at du trenger hjelp.Det er ikke alltid lett å finne ord på problemet eller beskrive det du sliter med.
En utrolig flink lege...
Dette er en svært dyktig lege
Lege: Perapakaran Arulanandam SkrevetJeg hadde dr. praba som fastlege i 3 år mens vi bodde i bydel søndre nordstrand. Pga flytting har jeg vært nødt til å bytte fastlege med tungt hjerte- han skulle jeg gjerne hatt med meg livet ut! Jeg er sykepleier og kunne ikke vært mer fornøyd med hans egenskap i å se mennesket, være profesjonell og tilrettelegge. Fikk helt bakoversveis når han ringte en ettermiddag for å kun høre hvordan det gikk- det krever mye av en fastlege i dag! En annen viktig ting er at selve kontoret har mye utstyr for å kunne gjøre en del enkle vurderinger der og da, så du slipper å dra andre steder for å ta f.eks ultralyd, enkle blodprøveanalyser. Sekretærene som jobber der har vært veldig hyggelige. At det noen ganger kan være vanskelig å bestille time, komme igjennom på tlf etc er felles for ALLE fastlegekontorer og dette skal ikke være legen sin feil. Anbefaler praba, legen med eksotisk utseende og Bodødialekt på det sterkeste! Lykke til videre!
Aktiv lyttende og empatisk!
Lege: Perapakaran Arulanandam SkrevetHan oser av kunnskap og deler den gjerne med pasienten.
Han viser god profesjonell omsorg, og har fullt fokus på pasienten i konsultasjon.
Muligens Praba kan bli enda bedre på å få meg som pasienten til å se mine egne muligheter til å bedre egen helsetilstand, og hva som finnes av hjelp.