Mortensrud Medisinske Senter

Helga Vaneks vei 3B 1281 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Mortensrud Medisinske Senter

Imøtekommende og flink lege

Lege: Perapakaran Arulanandam Skrevet

Praba er en flott mann som lytter og tar det du kommer med alvorlig. Han er ryddig, dyktig og effektiv. Han henviser til spesialist om det er nødvendig, og følger opp. En hyggelig lege som alltid møter deg med et smil og empati. Det var ekstra hyggelig å gå til Praba under svangerskapet, da de har egen ultralyd på legesenteret.

Veldig tilfreds.

Lege: Perapakaran Arulanandam Skrevet

Skriver aldri på slik. men en venn av meg var inne for og sjekke sin nye lege. Og da fikk jeg lyst til dele litt om min lege.
Hadde han enda hatt plass på listen sin, hadde kompisen min kommet hit også. Uten tvil.

Er blitt glad i Praba. Den legen har gjort så mye for meg. At jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket han. Jeg har en sjelden diagnose, som han fant ut av. Heldigvis for meg gikk dette fort, og han ordnet så jeg fikk komme på radiumhospitalet og fikk videre behandling der.
Dette har gitt meg en helt annen livskvalitet. Anbefaler denne legen varmt. Jeg får alltid veldig god oppfølging, og alltid et vennlig råd/ord.

Sykepleierene der møter en alltid med et smil, og jeg som i tillegg er veldig redd for nåler. Blir møtt med respekt og omtanke de gangene jeg må gi blodprøve.

Skulle jeg nevne noe konstruktiv kritikk, må det være lokalene. Synes kanskje de skulle vært litt større.

Fantastisk og kjempeflink lege.

Lege: Perapakaran Arulanandam Skrevet

Da mitt barn vart 5 måneder , han vart veldig syk. Legevakt sendet oss hjem flere ganger. Bare dr. Praba har førstårt vha er med han, og sendet direkt på Ullevål.

Nå alt er bra.

Legen er flink vis man får time.

Lege: Perapakaran Arulanandam Skrevet

Ungene har vært syke i over en uke har prøvd å få time hos legen noe som viser seg å være helt umulig. Kanskje på tide å skaffe seg flere leger ? Ved legekontoret.

Imøtekommende, flott, lyttende og interessert

Lege: Perapakaran Arulanandam Skrevet

Har hatt han som fastlege i litt over 1 år. Veldig hyggelig, viser respekt, lytter og viser god forståelse. Måtte desverre bytte med tungt hjerte da jeg flyttet til et annet fylke!