Sina Sadre-Motekallem
Lytter og finner løsninger. Jeg sliter med ettervirkning av kreftbehandlinger og blitt tatt på alvor
Oppleves kort og arrogant og lite delaktig/tilstede. Svært dårlig oppfølging, holder ikke avtaler.
Fikk ingen oppfølging til tross for alvorlige avvik på flere blodprøver (fant ut av dette da jeg oppsøkte svar på egenhand noen måneder senere).
Jeg opplevde legen som meget arogant, usympatisk. Lyttet ikke, brukte tid på å kverulere ,tok bort eller reduserte dosen av medisiner uten å ta hensyn til min sykdomshistorie, påstod at kardiolog og nevrolog gjør akurat de samme undersøkelsene. Han gjorde meg utrygg og utilpass. Har vært bruker av Skjetten legesenter i 50 år. Nå har jeg byttet fastlege og legesenter. Undrer over om legesenter har satt i gang noen tiltak for å besytte pasienter og også å hjelpe legen med veiledning for å korrigere atferden. Det er mange som har skrevet om det samme i sine vurderinger. Det gir legesenter en ufortjent dårlig ryktet.
Svært arrogant og lite behjelpelig. Han har veldig liten evne til å sette seg i andres livssituasjon og behandler kun etter egne prinsipper. selv medisinering noe som er svært spesielt i behandlingsbransjen. Jeg ønsket å ta opp psykisk helse, noe han nedlatende nok ikke så på meg engang mens han sa kort "jeg har ikke tid", til tross for at det var han som var 40 minutter sen og jeg ble nærmere kastet ut etter bare 5 minutter der inne. I tillegg til dette har jeg forespurt spesifikke blodprøver for sykdom, der har jeg flere ganger ikke blitt målt i verdier jeg alltid blir målt i hos tidligere fastlege. Han har også bedt meg komme på legekontoret en spesifikk dato, så har jeg dukket opp, så har det vist seg at han glemte å sette opp timen.. De i skranken irriterte seg også enormt over dette, for dette hadde skjedd tidligere også. Å være pasient til Sina oppleves på mange måter neglisjerende. Anbefaler ingen å føle at de ikke vil dra til fastlegen sin selv når de har behov.
Kverulerer på medisiner som er forskrevet fra Psykriater gjennom mange år. Tar betaling for svar på blodprøver, som det skulle vært en reell legetime. Sender også prøver til feil sted, hvor jeg igjen må betale for konsultasjon per telefon. Fordi jeg ikke har fått de svarene jeg skal ha.
Sender også meld via helse Norge kl 03:00 om natten.