Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skjetten Legesenter AS
trygg og kunnskapsrik
Lege: Joanna Kafel SkrevetFantastisk lege !!! Jeg og familien min er veldig fornøyd med legen, hun er veldig hyggelig og kompetent
Nedlatende og dømmende
Lege: Sina Sadre-Motekallem SkrevetHan er kun opptatt av egne prinsipper. Fått han som fastlege da fastlegen jeg har hatt over mange år har flyttet. Han ønsket å endre/avslutte behandlingen som jeg har hatt over mange år fordi han av prinsipp mener det er feil behandling. Han snakket nedlatende om min tidligere fastlege og var heller ikke interessert i å høre på hva jeg hadde og si. At jeg opplever at behandlingen jeg står på fungerer var irrelevant ifølge han.
Dårlig på mellommenneskelige ferdigheter.
Lytter ikke, dømmende, nedlatende og frekk.
Følger godt opp
Lege: Sina Sadre-Motekallem SkrevetRinger utenom kontortid for å gi tilbakemelding på blodprøver og annet. Konsulterer med kolleger når han er usikker. Føler meg tatt på alvor!
Nydelig lege
Lege: Qudsia Norin Usman SkrevetVeldig sympatisk,lyttende lege. Blid. Veldig fornøyd. Har fått ny fastlege,fikk ikke time der, fikk så dr.Usman,og var veldig fornøyd.
Den beste legen!
Lege: Milos Stevanovic SkrevetMed ett ord, denne mannen er den beste legen jeg noen gang har hatt. Hele familien min er med ham, jeg, min kone og to små barn. Han hjalp oss alltid, reagerte raskt hvis det var en nødsituasjon, gjorde alle undersøkelsene. Jeg er veldig takknemlig for ham!