Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fagerborglegene DA
Ja og tja.
Lege: Margit Haukås SkrevetJeg gikk i flere år til denne legen og var gjennomgående fornøyd. Hun var vennlig, rolig, klinisk dyktig og imøtekommende. Viste imidlertid en helt annen side etter flere år, gikk i forsvar og var lite hyggelig hvis jeg satte spørsmålstegn med behandling/oppfølgning. Jeg måtte ved et par anledninger bearbeide hennes utsagn og holdninger lenge etter endt time.
Dyktig og imøtekommende
Lege: Anders Ruud Fartum SkrevetAnders er faglig dyktig i jobben sin samt tar seg god tid til å hjelpe. Virker som en mann som virkelig bryr seg om pasientene sine.
Endret
Lege: Margit Haukås SkrevetMargit Haukås har vært en veldig dyktig fastlege for meg i flere år, men de siste år har det vært flere hendelser hvor hun har uteglemt å sende flere henvisninger til spesialist, samt oppfølging av prøvesvar.
Jeg går ikke til lege i utide med plager, og hver eneste gang jeg har vært til spesialist har det dessverre ført til en ny diagnose. Hun har også i det siste ment at disse plagene på forhånd er «ingenting å bry seg om, alle har litt vondt her og der.»
Jeg merker meg også at dialogen er forandret, og hun er ikke imøtekommende som før.
Jeg savner slik hun var tidligere.
Et trygg sted å være
Lege: Christine Rønneberg Mehren SkrevetSelv om fastlegen min er i permisjon , så har jeg siden siste besøk vært innom legekontoret og bedt om haste time,
hos personalet som jobber der!
Jeg føler at resepsjonen spesielt hovedsjefen som har ansvar for at kunder som er faste pasienter hos dere blir ikke tatt på alvor! Dette er en trist opplevelse for de som virkelig trenger dere. Heie for helsevesen som vi har i Norge💪 Jeg er en av dem og dette har skjedd mer enn en gang !
Obs: flere har opplevd det samme.
Mine fastleger har alltid vært der for meg og tatt meg godt imot .
Det er godt å bli ivarettat fra faktisk personer som virkelig bryr seg og trives i jobben sin.
Jeg som pasient føler meg verdifull og et menneske med rett til å leve sunt og happy😃
Midlertidig vikarer for min fastlege viser empati, er lydig og setter pris for deg som er ærlig ♥️
Beste fastlegen jeg har hatt!
Lege: Christine Rønneberg Mehren SkrevetChristine er en forsiktig og rolig lege som alltid tar deg på alvor og nøler ikke med å høre med andre leger og spesialister når hun er usikker. Hun gir seg ikke før hun har funnet et svar på problemet. Har opplevd henne som ekstremt engasjert i deg som pasient og følger godt opp. Hun har til og med ringt meg på kveldstid for å følge opp prøvesvar!
Venter spent på at hun skal komme tilbake fra spesialisering.