Fagerborglegene DA

Rosenborggata 9 0356 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Fagerborglegene DA

Alltid blid, hyggelig og løsningsorientert

Lege: Anders Ruud Fartum Skrevet

Anders er alltid blid, hyggelig, løsningsorientert og imøtekommende.
Generelt er jeg veldig fornøyd med hele legekontoret. Så lenge man ikke har et sterkt behov for å komme til sin fastlege får jeg som regel time på dagen om det skulle bære behov for det.

Vikar Julie

Lege: Christine Rønneberg Mehren Skrevet

Var hos Christines vikar Julie i dag. Hun er en grundig, lyttende og sympatisk lege som tar både pasienten og sitt ansvar som lege på alvor. Jeg er veldig fornøyd!

Vikar Julie

Lege: Christine Rønneberg Mehren Skrevet

Var hos vikar til Christine (Julie Fainberg-Sandbu) i dag. Hun var helt greit. Hyggelig og lytter til problemene. Tommel opp for henne!:-)

Trygg og seriøs lege

Lege: Christine Rønneberg Mehren Skrevet

Jeg har hatt Christine som fastlege i noen år og har alltid opplevd å bli ivaretatt og bli tatt på alvor. Kunnskapsrik, men samtidig ikke redd for å spørre andre. Tusen takk!

Beste fastlegen

Lege: Christine Rønneberg Mehren Skrevet

Christine er en dyktig fastlege som tar seg god tid til å høre på pasientene sine. Hun er veldig effektiv og nøye. Så selv om hun kan virke litt stresset så tror jeg hun er en av få fastleger som har så mange pasienter i løpet av en dag.
Jeg føler meg trygg på at hun ivaretar meg og min families helse. Gleder meg til hun kommer tilbake fra spesialisering.

Hun har også følgt meg gjennom en lang sykdomsperiode og mitt første svangerskap. Anbefaler Christine som fastlege. Vi har dessverre flyttet så har lang reisevei til legekontoret, men jeg tør ikke bytte fastlege siden jeg er så fornøyd.