Åsvang Legekontor

Raveien 6A 1430 Ås

Siste vurderinger av behandlere ved Åsvang Legekontor

Lite interessert, nedlatende og travel.

Lege: Unni Britt Velle Sørli Skrevet

Legen var svært lite interessert i å lytte til det jeg fortalte, og avfeide alt, ute å gjøre noen videre undersøkelser, eller ta hensyn til min tidligere sykdomshistorie. Hun hadde det vanvittig travelt, og brukte mesteparten av timen min på å sitte på pcn, der jeg fikk beskjed om å være stille for at hun skulle kunne konsentrere seg om skrivingen. Kontor-damen som skulle ta streptokokktest på meg var svært uproffesionell, og poengterte at det var noen av det ekleste hun gjorde, og nesten lukket øynene mens hun tok testen. Neste time bestilte jeg GU, men da jeg møtte opp mente hun at jeg bare skulle gå på toalettet for å ta en test, ''det var slik de gjorde det med ungdommer'', selv etter at jeg poengterte at jeg hadde bestilt GU og ønsket en undersøkelse. Hun gav meg under tvil en GU, men jeg følte virkelig at hun ikke ønsket å gjøre dette, og bare ville bli ferdig med det, uten å gjøre det skikkelig.
Nå har jeg bytte til en lege som tar seg tid til å lytte til meg, og som ikke er frekk og nedlatende.

Paracet?

Lege: Unni Britt Velle Sørli Skrevet

det eneste hun sier er "ta paracet, så går det over" eller "det går over av seg selv" hun ba meg ta 9 smertestillende hver dag i en uke fordi jeg sliter mye med hodepine. hun spurte ikke om årsaker eller prøvde å finne en grunn til hodepinen, hun ga bare masse paracet. liker henne virkelig ikke som lege.

Manglende empati og ingen hjelp å få

Lege: Unni Britt Velle Sørli Skrevet

Jeg holdt ut i to år og tre legebesøk. Ingen av gangene har jeg faktisk fått råd eller hjelp til mine problemer/sykdommer/smerter. "Det går over av seg selv. Gå ut og sol deg" er ganske ordrett hva jeg dro kortet for ved sist besøk.

Dessverre er ventelistene lange hos de andre legene i kommunen. Jeg råder andre som må ha en lokal lege om å ihvertfall skrive seg på en venteliste før du mot all formodning godtar å velge hun her som din fastlege.

God kommunikasjon, kunnskapsrik

Lege: Unni Britt Velle Sørli Skrevet

Har bare god erfaring etter ca 1 og 1/2 år. Henviser videre til spesiallege ved behov. God til å kommunisere og har lang erfaring/ høy kunnskap.

Elendig

Lege: Unni Britt Velle Sørli Skrevet

Jeg støtter alle de negative omtalene. Hun har bare vært min fastlege noen måneder, men jeg har allerede satt meg i kø hos en annen. Hun tar seg ikke tid, er ikke imøtekommende, viser liten interesse. Jeg er veldig kresen på gynekologer, og hun ville ikke henvise meg til gynekologen jeg alltid har brukt fordi hun mente selv at hun kunne utføre undersøkelsen. Jeg kan ikke snakke med henne om høysensitivitet fordi hun "ikke tror på det selv". I tillegg tok hun 500kr for en tjeneste som mannen min betalte 152kr hos sin lege - for akkurat samme jobben. ELENDIG.