Åsvang Legekontor

Raveien 6A 1430 Ås

Siste vurderinger av behandlere ved Åsvang Legekontor

Den dårligste legen jeg har hatt

Lege: Unni Britt Velle Sørli Skrevet

Damen behandlet meg som om jeg kom til henne for å plage henne. Hun var sur og uhøflig, og da jeg ba at antibiotikaen hun skulle gi meg måtte være mild mot magen fordi jeg har en kronisk magesykdom trodde hun ikke på meg og beordret meg til å vise frem operasjonsarret før jeg fikk antibiotikaen jeg trengte. Denne damen burde aldri vært lege....

Tar ikke folk alvorlig

Lege: Unni Britt Velle Sørli Skrevet

Jeg følte det som om hun ikke tok meg alvorlig. Det hadde vært fint om jeg hadde blitt møtt med et mer ektefølt smil og reell fornemmelse av at hun brydde seg.

Kort, men saklig

Lege: Unni Britt Velle Sørli Skrevet

Hun er rett på sak, men man får alltid grundig oppfølging og svar. Føler meg vel ivaretatt og at hun tar en på alvor, selv om hun kan være litt rask.
Veldig positivt er at man får legetime fort, noen ganger på dagen.

en lege som er perfekt i yrke sitt

Lege: May Berit Barli Skrevet

Jeg har sliti med angst og depresjon i mange år og hun har alltid vært der for meg! Hun tar seg alltid god tid selvom du har sitter på venterommet nesten en halvtime for lenge! ;-)

Kjempegod lege! Hun hører og gir deg tid!

Lege: May Berit Barli Skrevet

Jeg har vært vant ti å ha en lege med alternativ utdannelse og var litt usikker da jeg byttet. Barli er en som jeg føler både hører og ser og tar ting på alvor! Jeg er kjempefronøyd!