Kurbadet Legesenter

• Allmennlegespesialist, anestesilege og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter

Oppmerksom og trygg fastlege

Lege: Anne Ruud Skrevet

Jeg har vært pasient hos Anne i mange år. Hun har fulgt meg gjennom to svangerskap og ny kronisk sykdom, og hun har alltid fulgt meg opp på en god måte. Kunnskapsrik, rolig, oppmerksom og interessert. Hun svarer på meldinger, ordner kjapt med henvisninger, følger opp blodprøver og lar ingenting ligge for lenge. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt hos henne, kunne ikke hatt en bedre fastlege. Anbefales!

Frekk, sint, opptatt

Lege: Helene Berglund Skrevet

Har hatt Helene som fastlege i over ti år. Var veldig fornøyd i begynnelsen men det ble mer og mer vanskelig å få hennes oppmerksomhet, hun virket labil i humøret, fulgte ikke opp svar fra sykehuset og andre legespesialister, kjeftet på meg og var frekk flere ganger på rad. Merket at det ble alt for mye stress knyttet til mine legetimer hos henne, jeg ble alvorlig syk og det siste jeg trengte var fastlege som oppfordret seg som min fiende. Den som jeg har nå er rolig, dyktig og ser ikke på klokka hele tiden for å si at jeg kan stille et spørsmål men jeg har bare 1 minutt for hun har andre pasienter, som Helene pleide å gjøre.

Dyktig, erfaren, ser hele mennesket

Lege: Alexander Wahl Skrevet

Utrolig dyktig og erfaren, klok og bryr seg om "hele deg", snakker til deg, og ser "hele deg", personlig på en proff måte. Tenker utenfor boksen, klok og omtenksom. Tar seg tid, viser stor forståelse, lyttende.

Sjelden 10/10 fastlege i midten av en legekrise

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Dyktig og empatisk lege som, kanskje pga sin unge alder, ikke enda er brutt ned av sprengt kapasitet. Denne legen anbefales på det sterkeste etter alt for mange uheldige opplevelser i det norske helsevesenet.

INTELLIGENT, EGFEKTIV OG FORSTÅELSESFULL, HLLER KKE UTEN HIMORISTISK SANS

Lege: Alexander Wahl Skrevet

Jeg føler meg veldig komfortabel og trygg med å ha dr Wahl som fastlege! Han har fulgt meg meget godt opp da jeg har hatt mitt å stri med både fysisk og mentalt! Jeg setter også stor pris på at han virker veldig oppdatert, er intelligent, effektiv og kunnskapsrik.