Kurbadet Legesenter

• Allmennlegespesialist, anestesilege og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Kurbadet Legesenter

Sympatisk og faglig dyktig

Lege: Helene Berglund Skrevet

Har gått til Helene Berglund i mange år nå, og kommer til å fortsette med det. Hun lytter og tar mine spørsmål og plager på alvor, alltid med empati og varme, og er dessuten konstruktiv hva gjelder behandling. Jeg har stort sett alltid fått time relativt raskt på Kurbadet legesenter, også ved mer akutte henvendelser.

Denne legen får meg til å føle meg om mulig ennå verre.

Lege: Anne Ruud Skrevet

Jeg har har slitt med psykiske og fysiske plager over lengre tid, og er i en fortvilet situasjon, hvor jeg står fast, og ikke vet hverken ut eller inn.
Fikk bare beskjed om å ta meg sammen, komme meg opp fra sengen og på jobb, noe jeg har gjort og prøver alt jeg kan/gjør hver dag hele mitt liv, men pga utmattelse/utbrenthet går det bare ikke alltid. Nå vil jeg bare avslutte alt egentlig, for har bare grått siden jeg gikk fra legen, da jeg skjønner at det ikke er håp for meg. Det er ihvertfall det jeg satt igjen med etter denne timen. Hun visste ikke hva hun kunne gjøre, sa hun, at det måtte jeg finne ut av selv. Så nå er jeg mer maktesløs enn noen gang, og ser ingen utvei for meg. Byttet fastlege i dag, men gruer meg til å gå til legen igjen, dette tok fra meg alt håp for at jeg noensinne kan få et liv. Jeg vil bare forsvinne.

Faglig dyktig, grundig og veldig god til å lytte

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Julian er en veldig god fastlege. Han er kunnskapsrik, handlekraftig, rett på sak og får ting utredet raskt. Han er sympatisk og alltid hyggelig.

Empatisk og dyktig

Lege: Julian Ruben N Denil Skrevet

Beste fastlegen jeg har hatt. Kunnskapsrik og enkel å prate med, tydelig at han er interessert i pasienten

Trygg, forståelsesfull, rolig og faglig dyktig med en stille sjarm

Lege: Alexander Wahl Skrevet

Dr. Alexander Wang er min fastlege og har vært det i mange år. Han har vært der gjennom utslitthet, forkjølelse, influensa, meniskskade, nyrestensanfall, gynekologiske henvendelser, barnas sykdommer og gir presise diagnoser og behandlinger. Han henviser til spesialister når det er riktig. Han er også en god lytter og forstår mer enn bare kropp. Og han setter grenser når han en sjelden gang må. Snill, men ingen nikkedukke. Han er effektiv og hyggelig. Imponerende hvordan han i legens travle dag med stramme tidsrammer, klarer å prioritere. Det er en grunn til at jeg aldri har vurdert å bytte.