Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene Bjørnnes og Walther DA
Bra lege, dårlig tilgjengelighet.
Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes SkrevetGod lege. Dårlig telefontid, dårlig service fra kontoret. Litt lang tid å få time til ting som måtte haste. Hadde skiftet om ikke beliggenheten var så bra i forhold til der jeg bor. Bør ansette fler folk. Kapasiteten virker sprengt.
Flink lege på et håpløst legekontor
Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes SkrevetLegen er veldig dyktig og hyggelig, men det er så godt som umulig å få tak i resepsjonen på telefon. Har mange ganger ventet 30 min i tlf-kø, for å gi opp. Har også stukket innom i åpningstiden til resepsjonen, hvor det står på døren til resepsjonen at det skal være åpent, men ingen beskjed om hvorfor det faktisk er stengt.
Håper legen kommer seg til et annet legekontor, for dette senteret er håpløst.
Marit Hellandsjø Bjørnnes
Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes SkrevetMarit Bjørnnes er helt fantastisk - ung, dyktig og ivrig til å finne ut av sykdommer. Tar jobben seriøst og undersøker grundig. I tillegg er hun alltid smilende, optimistisk og hyggelig. Kan ikke bli mer fornøyd med en lege!!
Helsesekretæren derimot er helt motsatt - veldig lite samabeidsvillig, til tider frekk, ofte sur og gir alltid utrykk at hun har (nok en gang) en svært dårlig dag. I tillegg virker det nesten umulig å fått time samme dag i virkelig hastesaker (vet ikke om de beholder timene ledig for sånne saker?). Jeg har vurdert å bytte lege mange ganger pga henne, men hver gang har ombestemt meg pga veldig dyktig og hyggelig lege. Håper virkelig de finner snart noen som er mye mer kundevennlig og passer bedre i denne rollen.
Flink lege, dårlig legesekretær
Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes SkrevetMarit er en super lege, ingenting å si på henne! Savner henne nå som hun er i permisjon, og han legen som skal erstatte henne ikke kan kommunisere og har ikke empati.
Legesekretæren er usympatisk og det er tydelig at hun ikke ønsker å hjelpe deg. Veldig vanskelig å få legetime, da man må overbevise for å få en. Hun er sur, og lite forståelsesfull. Burde ikke jobbe med mennesker!
Veldig god lege! :D
Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes SkrevetJeg har Bjørnnes som fastlege siden de startet opp i 2011 og har satt VELDIG stor pris på henne og hennes evne til å møte meg som menneske, ikke bare en av mange hundre "kunder" som kommer innom i løpet av en uke! Bjørnnes er en FANTASTISK lege :D
Dog har alle en negativ side og hennes ENESTE, men desverre betydelige negative side er damen du møter når du kommer til venterommet, eller hvis du ringer for å bestille time mv. Sekretæren kan ikke beskrives uten å bryte reglene for hva jeg kan kommentere.... Hun gjør det veldig veldig tydelig at hun ikke ønsker å se eller høre deg. Dessuten er telefontidene helt latterlige og meningsløst vanskelige! Jeg har vært der relativt mange ganger og de første 10-15 gangene prøvde jeg å møte sekretæren som jeg møter alle, å antok at hun hadde hatt en fryktelig dag på jobben hver gang jeg møtte henne i starten. Men etter over ett år med månedlige besøk og alltid blir møtt med den tonen hun gir forstod jeg at dette er en dame som burde samle støv på et hjemmekontor langt vekk fra mennesker! På den andre siden har jo alle negative sider noe positivt ved seg også, man trenger ikke å ha noe annet med denne sekretæren å gjøre for annet enn å si at du har ankommet når du venter time. Du kan nemlig bestille time, snakke med legen osv ved å logge deg inn med ePortal! Takk og pris for ePortal!!!!